Ελένη Ράντου: Με μίνι γαλάζιο φόρεμα και must have παπούτσια έκανε την πιο elegant εμφάνιση
NDP photo agency
Showbiz

Ελένη Ράντου: Με μίνι γαλάζιο φόρεμα και must have παπούτσια έκανε την πιο elegant εμφάνιση

Με σύμμαχό της το χρόνο και πιστή στις τάσεις της μόδας η Ελένη Ράντου σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μετά το απίθανο σύνολο που επέλεξε για την επετειακή συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, έκανε την πιο elegant εμφάνιση με μόνο δυο κομμάτια.

Η ηθοποιός το βράδυ της Δευτέρας (26-06) βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου οπού και πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για τις «Βάκχες» του Ευριπίδη και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

rantou-(3).jpg

Η Ελένη Ράντου για αυτή την έξοδό της επέλεξε ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα, που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με τα πιο must have παπούτσια για το φετινό καλοκαίρι.

Δες την στη gallery

Όσο για τα μυστικά της που διατηρεί την σιλουέτα της πάντα κομψή;

Σταμάτησε να τρώει, γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη και γλυκά.

«Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Από τον Ιούλιο. Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά αλλά είναι και η κούραση της παράστασης, έχει πάρει και ο ορφανισμός μια γραμμή. Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά. Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Ελένη Ράντου.

Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγειά μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved