Σίσσυ Φειδά: «Στην εγκυμοσύνη είχα ένα σοβαρό πρόβλημα και δυσκολεύτηκα αρκετά»
Showbiz

Σίσσυ Φειδά: «Στην εγκυμοσύνη είχα ένα σοβαρό πρόβλημα και δυσκολεύτηκα αρκετά»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Σίσσυ Φειδά.

Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στην εγκυμοσύνη της αλλά και στις δυσκολίες που βίωσε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε.

  • Πώς είσαι ως μαμά;

Είμαι η μητέρα που κοιτάζει την κόρη της και λιώνει. Είναι ένας ατέλειωτος έρωτας, η αγάπη στη νιοστή. Είμαι οριακά αστεία γιατί κι άλλες έγιναν μάνες! Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω ένα συζητήσιμο και καλό παιδί. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάνει κάτι που δεν είναι σωστό, γίνομαι πολύ αυστηρή μαζί της.

  • Δυσκολεύτηκες στην εγκυμοσύνη σου;

Αρκετά, καθώς είχα σοβαρό πρόβλημα, Ωστόσο, μου το ανταπέδωσε ο Θεός με ένα ευγενικό παιδί, με το οποίο μπορώ να συνεννοηθώ - και το οποίο είναι η χαρά της ζωής μου.

  • Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου;

Όλες οι σκέψεις μου, η καθημερινότητά μου και ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου έχουν να κάνουν με το παιδί μου. Το πρώτο που με απασχολεί και είναι πάντα στη σκέψη μου είναι η Διώνη και ό,τι την αφορά. Θέλω να είναι υγιής, να μορφωθεί και να είναι ευτυχισμένη.

Προσπαθώ να το τιθασεύσω μέσα μου όλο αυτό, αλλά δεν είναι απλό, ίσως οφείλεται στο ότι την έφερα στον κόσμο σε μεγαλύτερη ηλικία, ήμουν πιο συνειδητοποιημένη. Ευελπιστώ να είμαι υγιής, να συνεχίσω ό,τι κάνω με αγάπη και μεράκι, να έχω έμπνευση και να είμαι παράδειγμα για το παιδί μου και για όλους όσοι θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και αυτό πού αγαπούν πραγματικά. Να έχω μια καλή πορεία και, όσο αντέχω, να δημιουργώ.

  • Τι σου δίνει έμπνευση;

Παρόλο που δεν μου φαίνεται, είμαι αρκετά εσωστρεφής και συναισθηματική. Με εμπνέουν η καλοσύνη και το να προσφέρω χαρά, με κινητήρια δύναμή μου την κόρη μου.

Με επηρεάζουν πολύ όσα συμβαίνουν γύρω μας και στενοχωριέμαι με όλα αυτά που περνούν οι συνάνθρωποί μας. Το βράδυ που ξαπλώνω στο κρεβάτι μου, σκέφτομαι και θλίβομαι με την αδικία. Την ίδια στιγμή, όμως, ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω και να κάνω τη δουλειά μου, είπε η Σίσσυ Φειδά στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved