Μαλέσκου-Δανιάς: Ξεκίνησαν διακοπές! Το απίθανο βίντεο στο αυτοκίνητο με την fasionista κόρη τους
Showbiz

Μαλέσκου-Δανιάς: Ξεκίνησαν διακοπές! Το απίθανο βίντεο στο αυτοκίνητο με την fasionista κόρη τους

Τις πρώτες οικογενειακές τους διακοπές ξεκίνησαν η Ιωάννα Μαλέκου με τον σύζυγό της και το μωρό τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια το απόγευμα της Τετάρτης (28-06) μοιράστηκε ένα απίθανο story με τους followers της μέσα από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς ανέλαβε χρέη οδηγού μιας που η Ιωάννα με την κόρη της ήταν στο πίσω κάθισμα.

maleskou-(4).jpg

Όπως θα δεις και στο βίντεο ακούγεται μουσική, ενώ η fasionista κόρη της Ιωάννας «κλέβει» τις εντυπώσεις με το ροζ σύνολό της.

Δες το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα στο Instagram της.

Η Ιωάννα περίμενε με λαχτάρα την έλευση της μικρούλας, η οποία πλέον αποτελεί τη μοναδική της προτεραιότητα. Πριν από μερικές ημέρες η όμορφη παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της έξοδο και η εμφάνισή της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς όπως θα δεις κι εσύ στη φωτογραφία που ανέβασε έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

maleskou-(3).jpg

«Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ! (γέλια) Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν - προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη», είχε πει η ίδια μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved