Βασάλος: Η εξομολόγηση για τη Βαλαβάνη: «Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη,πρέπει να πω συγγνώμη»
Showbiz

Βασάλος: Η εξομολόγηση για τη Βαλαβάνη: «Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη,πρέπει να πω συγγνώμη»

Πιο αληθινός και πιο ειλικρινής από ποτέ ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχτηκε πως με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κάνει πολλά λάθη!

Ο πρώην παίκτης του Survivor φιλοξενήθηκε το κανάλι που διαθέτει ο καλός του φίλος, Fipster στο Youtube και μίλησε για όλα.

vasalos.jpeg

«Το 2017 ήταν τελείως αυθόρμητο, ενώ το φετινό πολύ προβλεπόμενο. Ήταν σαν να τα έβλεπες όλα μπροστά σου! Ήξερες ότι θα πας στο συμβούλιο και ότι θα τσακωθείς. Αυτοί που παίρνουν τον λόγο στο συμβούλιο, σημαίνει ότι έχουν απήχηση στον κόσμο. Όταν έβγαινε ο Μαρτίκας και μιλούσε, ήξερες ότι έχει κόσμο έξω. Ότι έχει φανατικούς αλλά και haters», είπε και συνέχισε:

survivor-all-star-vasalos.jpg

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Μόνο ότι είχε κολλήσει το μυαλό μου και τσακωνόταν μια εβδομάδα με τη Μαριαλένα. Η τοποθέτησή μου ήταν σωστή αλλά ήταν λάθος που το διαιώνισα. Όταν είσαι μέσα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και οι έξι μήνες είναι σαν έξι μήνες. Δένεσαι πολύ συναισθηματικά! Δεν έκλαψα με τη μάνα μου, αλλά έκλαψα με πράγματα που με άδειασαν. Είναι σαν να σε αδειάζει ο φίλος σου! Είχε απομακρυνθεί γιατί ήθελε να με ψηφίσει. Καλύτερα πιάσε με ρε φίλε και πες μου ότι θα με ψηφίσεις. Έβαλα τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα με αδειάσει με αυτόν τον τρόπο»

Για τη σχέση του με την Ευρυδίκη είπε:

valavani-vasalos-8.jpg

«Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο. Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει η κριτική. Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου! Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, πρέπει να πω πολλά συγγνώμη σε πολλούς ανθρώπους», εξομολογήθηκε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved