Madonna: Σε σοκ η οικογένειά της μετά την εισαγωγή της στην εντατική - «Τη βρήκαμε αναίσθητη»
Showbiz

Madonna: Σε σοκ η οικογένειά της μετά την εισαγωγή της στην εντατική - «Τη βρήκαμε αναίσθητη»

H Madonna ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της μετά την παραμονή της στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, ωστόσο πλέον αναρρώνει. Σε δήλωσή του ανέφερε ότι η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και φρoντίδα.

Συγγενείς της είπαν μάλιστα στην Daily Mail ότι «είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο».

Η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ, Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση» είπε συγκεκριμένα o μάνατζερ της.

1675202327819-61590106-madonna-3.jpg

«Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία» πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια φέρεται τώρα να έχει αποσωληνωθεί και να έχει μεταφερθεί σε κανονικό κρεβάτι ενώ στο πλευρό της είναι συνεχώς η κόρη της, Λούρδη Λεόν.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο» είπε στην Daily Mail συγγενής της.

1675198029132-373579369-Post-from-madonna-p6b3j0.jpg

Και τόνισε ο ίδιος: «Γι' αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved