Λουκία Παπαδάκη: «Απείχα από την τηλεόραση όσο δεν γινόταν τηλεόραση»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: «Απείχα από την τηλεόραση όσο δεν γινόταν τηλεόραση»

Η Λουκία Παπαδάκη μιλά για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν απείχε από την τηλεόραση επειδή το ήθελε αλλά επειδή δεν υπήρχαν προγράμματα γενικότερα.

  • Υπήρξε μια περίοδος αποχής σας από την τηλεόραση. Ήταν επιλογή σας να πάρετε αυτή την απόσταση;

Όχι, απείχα από την τηλεόραση όσο δεν γινόταν τηλεόραση. Όταν γινόταν, ήμουν εκεί.

  • Εκτός από την υποκριτική, έχετε ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Έχουμε χρόνια να σας δούμε σε αυτόν τον ρόλο, θα σας ενδιέφερε να το επιχειρήσετε ξανά;

Αυτό ήταν σε μία άλλη εποχή, που όλα ήταν καινούργια και δεν είχαν ξαναγίνει. Συνέβη, αλλά δεν ήταν κάτι το οποίο επεδίωξα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, όμως από ’κεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει να το κάνω ξανά, εκτός αν προκόψει μία πρόταση που αφορά πράγματα δικά μου, με τα οποία ασχολούμαι. Υπάρχουν άνθρωποι που παρουσιάζουν εξαιρετικά, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.

Για να είσαι καλός στην τηλεόραση, είναι πολύ σημαντικό να την αγαπάς Όταν αγαπάς το μέσον, το σέβεσαι, άρα σέβεσαι και τους αποδέκτες, το προϊόν που υπηρετείς και κυρίως τον εαυτό σου. Παράλληλα, έχεις τη συναίσθηση των ευθυνών,-καθώς αρθρώνεις δημόσιο λόγο. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται στην κουζίνα του σπιτιού μας, στην καφετέρια με τους φίλους μας, στην κρεβατοκάμαρά μας με τον σύζυγό μας και άλλα που λέγονται δημοσίως. Αυτός ο διαχωρισμός ομολογώ ότι πάσχει λίγο.

loukia.webp
  • Στην υποκριτική τι αγαπάτε;

Τα πάντα, είναι για μένα ένας τρόπος ζωής. Η τέχνη της υποκριτικής είναι λειτουργία βαθιά εσωτερική και αναζήτησης. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο. Η διαδικασία του θεάτρου είναι ανεξήγητη. Ύστερα από 36 χρόνια στον χώρο, αδυνατώ να την εξηγήσω και μάλλον δεν χρειάζεται κιόλας. Αυτή είναι η μαγεία του θεάτρου. Είναι απίστευτο να δημιουργείς μια καινούργια ολόκληρη ζωή που δεν είναι δική σου. Είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα μία φυσική κατάσταση για εμάς που το κάνουμε.

  • Τι συμβουλή θα δίνατε στους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο;

Το θέατρο σε διαλέγει, δεν το διαλέγεις. Με έναν περίεργο τρόπο, έτσι συμβαίνει. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε πάντοτε είναι ότι είμαστε πάρα πολύ σπουδαίοι όλοι. Δεν είμαστε σπουδαιότεροι από κανέναν, είτε είμαστε νέοι είτε έμπειροι ηθοποιοί. Την αγάπη μας και τον σεβασμό μας πρέπει να τα δείχνουμε στο θέατρο και στα υπόλοιπα μέσα που εργαζόμαστε. Επίσης θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να εκπαιδευόμαστε συνεχώς, να μεγαλώνουμε και να εξελίσσουμε την ψυχή μας.

  • Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σας;

Ετοιμάζω πολύ ωραία πράγματα, που θα μπορέσω να μιλήσω για αυτά όταν επισημοποιηθούν, είπε η Λουκία Παπαδάκη στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved