Γιώργος Ηλιόπουλος: «Εννοείται ότι έχω κλάψει για χωρισμό, είμαι μελούρας από γεννησιμιού μου»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Εννοείται ότι έχω κλάψει για χωρισμό, είμαι μελούρας από γεννησιμιού μου»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μιλά για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή ενώ παραδέχεται ότι έχει κλάψει για έναν χωρισμό.

  • Τελικά θα παντρευτείτε με τη σύντροφό σας Μαρία Πολυχρόνη, γιατί υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από αυτό το θέμα;

Μου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση αυτή η αγωνία, γιατί ποτέ δεν απασχόλησα τα μέσα με τα προσωπικά μου, ούτε πούλησα ποτέ την εικόνα του ζεν πρεμιέ... Με τη σύντροφό μου είμαστε 8 χρόνια μαζί και θεωρώ ότι είμαστε παντρεμένοι. Σαφώς το Μυστήριο είναι ένα Μυστήριο και αν έρθει ένα παιδί πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, για πρακτικούς λόγους. Κάποια στιγμή πάντως θα γίνει γάμος και για τους δικούς μας που τους αρέσει η τελετή. Έχω πάντως την αίσθηση ότι δεν ενδιαφέρει τη γυναίκα μου να βάλει νυφικό, και να κάνουμε τα ανιψάκια παρανυφάκια μας.

iliopoulos2.jpg
  • Τι βρήκατε στη συγκεκριμένη γυναίκα και δημιουργήσατε μια σχέση ζωής;

Με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερος για εκείνη και δεν με αφήνει πίσω. Πολλές φορές στις σχέσεις μας παίρνουν αμπάριζα τα προβλήματα και τα μάτια μας ξεχνάνε το βλέμμα που είχαν όταν κοιτούσαμε το ταίρι μας. Είναι σημαντικό αν σου συμβεί κάτι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου να σου δώσει το χέρι του να το πιάσεις, όχι να σε σώσει ντε και καλά , απλά για να μη νιώθεις μόνος. Άλλωστε ευτυχισμένος και πετυχημένος είναι ο άνθρωπος που έχει γύρω του κάποιον να του συμπαρασταθεί στην πτώση, γιατί στην άνοδο είναι όλοι μαζί σου.

  • Φοβηθήκατε ποτέ ότι δεν θα βρείτε το άλλο σας μισό;

Βέβαια φοβήθηκα. Έβλεπα ότι ο καιρός περνάει και μάλλον αυτό δεν θα μου συμβεί ποτέ. Όλα ξεπερνιούνται όμως και όλα φτιάχνονται αρκεί να είμαστε ανοιχτοί στα πράγματα και να μαθαίνουμε από κάθε τι που μας συμβαίνει κάτι.

  • Έχετε κλάψει για έναν χωρισμό;

Εννοείται, είμαι μελούρας από γεννησιμιού μου. Η οικογένειά μου είναι η Φίνος Φιλμς (γέλια). Αποσυντίθεμαι καθημερινά και επανασυντίθεμαι μόλις νυχτώσει. Αυτοσαρκάζομαι πολύ. Το χιούμορ το έχω πάρει από την οικογένεια μου, με έχει σώσει από πολλά πράγματα, είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved