Αντώνης και Κατερίνα Βαρδή: Τα παιδιά του Γιάννη και της Σκαφιδά μεγάλωσαν πολύ & πήγαν για ψάρεμα!
Showbiz

Αντώνης και Κατερίνα Βαρδή: Τα παιδιά του Γιάννη και της Σκαφιδά μεγάλωσαν πολύ & πήγαν για ψάρεμα!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια αφού μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα όσα γνωρίζουμε για εκείνους είναι μόνο αυτά που οι ίδιοι μοιράζονται μαζί μας σε συνεντεύξεις τους ή στα social media.

Ο μικρός Αντώνης Βαρδής και η Κατερίνα, τα παιδιά τους δηλαδή, έχουν μεγαλώσει πολύ και αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τη γιαγιά τους η οποία φροντίζει να κάνει μαζί τους δραστηριότητες που δύσκολα μπορεί να κάνει ένα παιδί όταν ζει στην Αθήνα.

Η περήφανη μανούλα λοιπόν, Νατάσα Σκαφιδά, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Στη μία είδαμε και τα δύο αδερφάκια μαζί να εξερευνούν με τον τρόπο τους την θάλασσα ενώ στην άλλη είδαμε την όμορφη Κατερινούλα να κρατά ένα καλάμι ψαρέματος στα χέρια και να ποζάρει χαρούμενη στο φακό!

paidia.webp

Τα δύο αδερφάκια μαζί.

Instagram

Η μικρούλα έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι μια κούκλα ενώ δείχνει να περνάει φανταστικά όταν βρίσκεται στη φύση και τα όσα κάνει στις διακοπές της την ευχαριστούν ιδιαιτέρως.

«Οι διακοπές με τη γιαγιά έχουν άλλη χάρη», σημείωσε η σύζυγος του τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή επάνω στη φωτογραφία της κόρης της.

katerinavardi.png

Η μικρή Κατερίνα.

Instagram

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved