Αντώνης Λουδάρος: «Οι ηθοποιοί δεν αμείβονται καλά. Στις μέρες μας τα πράγματα είναι πολύ θλιβερά»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Οι ηθοποιοί δεν αμείβονται καλά. Στις μέρες μας τα πράγματα είναι πολύ θλιβερά»

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχή του από την τηλεόραση.

Μίλησε επίσης και για τις αμοιβές των ηθοποιών λέγοντας πως δεν αμείβονται καλά τη σήμερον ημέρα.

  • Έχεις αρκετά χρόνια που απέχεις από τηλεοπτικές σειρές. Δεν σου λείπει;

Να σου πω την αλήθεια μου λείπει μια ωραία σειρά, δεν έχει προκύψει γιατί κάτι συζητήσεις που είχα δεν ευδοκίμησαν αλλά θέλω να μου προτείνουν κάτι ωραίο και επειδή το θέλω θα συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι οι σκηνοθέτες μ’ έχουν ταυτίσει με την κωμωδία και στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια βλέπουμε περισσότερες δραματικές σειρές. Θα ήθελα πάντως να παίξω έναν δραματικό ρόλο.

  • Σήμερα οι ηθοποιοί στην τηλεόραση αμείβονται καλά;

Ούτε καν! Αν και δεν υπήρξα ποτέ από τους πολύ ακριβοπληρωμένους πρόλαβα κάποιες καλές εποχές που παίρναμε καλά χρήματα. Στις μέρες μας τα πράγματα είναι πολύ θλιβερά. Ακούω κάτι μισθούς και με πιάνει η καρδιά μου. Για παράδειγμα υπάρχουν νέα παιδιά που παίζουν σε καθημερινά σίριαλ έχοντας βασικό ρόλο και αμείβονται με 300 ευρώ τον μήνα. Τι να σχολιάσεις από κει και πέρα! Τα πράγματα είναι δραματικά στο κομμάτι αυτό.

loudaros.jpg
  • Θέλω να γυρίσουμε στα παιδικά σου χρόνια. Ωρίμασες απότομα όταν έχασες τη μητέρα σου σε ηλικία 12 ετών;

Η μητέρα μου αρρώστησε. Είχε σακχαρώδη διαβήτη και της δημιούργησε πρόβλημα στα ζωτικά της όργανα και πέθανε. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως η απώλεια είναι ένα δύσκολο πράγμα, θέλει διαχείριση και βοήθεια. Έχω άλλα έξι αδέρφια τα οποία ήταν αρκετά μεγαλύτερα και είχαν ήδη αρχίσει να φτιάχνουν τη ζωή τους. Εγώ ως μικρότερος έμεινα ξεκρέμαστος.

Ξαφνικά, χάνω το σπίτι μου. Έρχεται λοιπόν, η αδερφή της μητέρας μου και μου λέει: «Αντώνη έλα αν θες να μείνεις σε εμάς, θα έχεις δικό σου δωμάτιο και θα σε αγαπάω σαν να είμαι η μάνα σου». Έμεινα εκεί μέχρι τα 23 μου, πήρα πολλή αγάπη και πραγματικά μου φέρθηκαν σαν να είμαι παιδί τους. Την έλεγα μαμά, είπε ο Αντώνης Λουδάρος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved