Αντώνης Λουδάρος: Οι ακραίες δίαιτες που έφεραν απώλεια μαλλιών και το μπούλινγκ για τα κιλά
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: Οι ακραίες δίαιτες που έφεραν απώλεια μαλλιών και το μπούλινγκ για τα κιλά

Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δίαιτες που έχει κάνει στο παρελθόν για να χάσει κιλά, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο πλέον, ήταν μια βλακεία.

  • Είναι αλήθεια ότι έχεις κάνει ακραίες δίαιτες για να χάσεις κιλά;

Έχω κάνει απίστευτες βλακείες. Όταν ήμουν 20 χρονών, ήθελα τόσο πολύ ν’ αδυνατίσω, που αποφάσισα να σταματήσω να τρώω. Για ένα μήνα, έπινα μόνο υγρά, τρεφόμουν με κόκα κόλα και φρυγανιές με αποτέλεσμα ο οργανισμός μου να μην λαμβάνει τις βιταμίνες που χρειαζόταν και να αρχίσουν να πέφτουν τα μαλλιά μου.

Τότε ήταν που ταρακουνήθηκα και κατάλαβα ότι η πράξη αυτή ήταν καθαρή αυτοχειρία. Το μυστικό για να αποκτήσεις μια λεπτή σιλουέτα, είναι να ακολουθήσεις αποκλειστικά μια υγιεινή διατροφή, τρώγοντας πολλά και μικρά γεύματα. Όταν το έκανα, έχασα αρκετά κιλά.

  • Έχεις δεχτεί μπούλινγκ πολύ στη ζωή σου για το θέμα των κιλών;

Πάρα πολύ! Από μικρό παιδί δέχομαι αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου. Αυτό που μ’ ενοχλεί αρκετά είναι όταν σου κάνουν σχόλια και άνθρωποι από τον περίγυρό σου.

Με βλέπουν για παράδειγμα μετά από καιρό κάποιοι και μου λένε με θράσος: «Τσίμπησες λιγάκι ε;». Ε αυτό με βγάζει από τα ρούχα μου. Λες και τους ρώτησα αν πάχυνα. Δεν έχω εγώ ζυγαριά στο σπίτι για να ξέρω αν πάχυνα ή όχι; Πραγματικά τέτοια σχόλια δεν τα κατάλαβα ποτέ!

1676104687112-740481830-loudaros-(1).jpg
  • Συνεχίζεις να κάνεις δίαιτα αυτόν τον καιρό;

Όχι καθόλου. Τώρα έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα κιλά μου. Το πρόβλημα μου είναι ότι λατρεύω τα γλυκά. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ζάχαρη. Αυτό που σκέφτομαι έντονα τελευταία είναι να ξεκινήσω να ασκούμαι. Δηλαδή να περπατάω περισσότερο.

  • Θα έκανες ποτέ κάποια χειρουργική επέμβαση για να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά; Δηλαδή αν θα έβαζες γαστρικό δακτύλιο για παράδειγμα;

Είναι μία σκέψη να κάνω κάποια πράγματα και κάποιες κινήσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν σκέφτομαι τα πάντα γύρω από αυτό το θέμα. Μπορεί και να το κάνω, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που ακούω έντονα τελευταία επίσης είναι κάτι ενέσεις που έχουν βγει στη μόδα, που δεν ξέρω πόσο καλό κάνουν στον οργανισμό. Ακούω διάφορα και ψάχνω τα πάντα, είπε ο Αντώνης Λουδάρος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved