Μουτάφη:«Η Εύα στο Μυστικό της πεταλούδας είναι από τους ωραιότερους ρόλους που έχω ερμηνεύσει»
Showbiz

Μουτάφη:«Η Εύα στο Μυστικό της πεταλούδας είναι από τους ωραιότερους ρόλους που έχω ερμηνεύσει»

Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται την Εύα στην καθημερινή σειρά του OPEN, Το μυστικό της πεταλούδας.

Η ηθοποιός μιλά για όλα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό και φυσικά αναφέρεται και στη σειρά αυτή.

  • Το «Μυστικό της πεταλούδας» όπου συμμετέχετε έκανε πρεμιέρα στο OPEN, ενώ πριν από δύο χρόνια παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία στο ΡΙΚ. Θα θέλατε να μας μιλήσετε λίγο για την υπόθεση της σειράς και την ηρωίδα που υποδύεστε;

Νομίζω ότι η Εύα είναι από τους ωραιότερους ρόλους που έχω ερμηνεύσει. Πρόκειται για μια πολύ δραματική ιστορία με σασπένς. Η Εύα είναι μια παντρεμένη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που, βιώνοντας τον εφιάλτη ενός κακοποιητικού γάμου, έχει δημιουργήσει μια παράλληλη σχέση. Αποφασίζει να εγκαταλείψει το σύζυγό της και να φύγει από της σπίτι της στην Κύπρο με τα παιδιά της. Ο άντρας της τη βρίσκει, σκοτώνει το σύντροφό της και πετά το μικρό τους αγόρι στη θάλασσα.

Η ίδια προλαβαίνει να σώσει την κόρη τους και την πηγαίνει σε ένα ορφανοτροφείο προκειμένου να χάσει τα ίχνη τους ο σύζυγός της. Επιστρέφοντας έπειτα από μήνες, της αποκαλύπτουν ότι η μικρή έχει πεθάνει. Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνει να ξαναφτιάξει τη ζωή της, καθώς παντρεύεται έναν καθηγητή πανεπιστημίου στην Ελλάδα και φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

moutafi.jpg

Έπειτα από χρόνια, ο νέος της σύζυγος δέχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση στην Κύπρο και της προτείνει να ζήσουν μόνιμα στο νησί. Εκείνη σοκάρεται αρχικά, αλλά στη συνέχεια απαντά θετικά στην προοπτική της μετακόμισής τους Έτσι έρχεται αντιμέτωπη με όλες τις μνήμες του παρελθόντος. Στην Κύπρο το ζευγάρι έρχεται σε επαφή με έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία και αρχιτέκτονα.

Πρόκειται για τον Χριστόφορο Ξένο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πρώτο σύζυγο της Εύας που όμως έχει πάθει αμνησία, δεν θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή του, έχει αλλάξει ταυτότητα και έχει δημιουργήσει μια νέα οικογένεια. Επιπλέον ο γιος της Εύας τον οποίο εκείνη θεωρεί νεκρό, έχει σωθεί τελικά και, ως νέος άντρας πια, ερωτεύεται τη σύζυγο του Χριστόφορου Ξένου. Είναι τρομερό το σασπένς και η εξέλιξη της πλοκής με πολύ ωραίες και έντονες σκηνές που κρατούν το θεατή.

Η σειρά είχε τεράστια ανταπόκριση στην Κύπρο και νομίζω πως και στην Ελλάδα θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Θα προβάλλεται επί ένα δίωρο καθημερινά στην ώρα του «Έρωτα φυγά». Πιστεύω πως θα την ευχαριστηθεί πολύ ο κόσμος.

moutafi-(3).jpg
  • Αυτή η γυναίκα κατάφερε να βρει τη δύναμη να ξαναχτίσει τη ζωή της που είχε διαλυθεί. Θαυμάζετε τους ανθρώπους που αναγεννιούνται από τη στάχτη τους;

Φυσικά και τους θαυμάζω. Αυτή η γυναίκα, με το που επιστρέφει στη Λευκωσία, συναντά τον Χριστόφορο Ξένο και συνειδητοποιεί ότι είναι ο πρώην άντρας της. Με το που το αντιλαμβάνεται, τρελαίνεται. Νιώθει επίσης ότι τα παιδιά της ζουν και ψάχνει να τα βρει. Όλα αυτά τα γεγονότα έχουν επιρροή στην καινούργια οικογένειά της. Τίποτα δεν μένει αλώβητο.

  • Ο δεύτερος σύζυγός της γνωρίζει για το τι είχε βιώσει στην Κύπρο;

Ναι, γνωρίζει τα πάντα. Ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που την έσωσε και την τράβηξε στη ζωή όταν εκείνη ήταν έτοιμη να αυτοκτονήσει έπειτα από όλα όσα βίωσε, είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο TV 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved