Ναταλία Σούιφτ: «Όσο ήμουν στη σχολή, δεν ένιωθα απόλυτα ενήλικας»
Showbiz

Ναταλία Σούιφτ: «Όσο ήμουν στη σχολή, δεν ένιωθα απόλυτα ενήλικας»

Η Ναταλία Σουίφτ υποδύεται με τεράστια επιτυχία την τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

Η τηλεοπτική Εύη της σειράς του Alpha, μιλά για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Η Εύη διήνυσε τη δική της πορεία στο «Αυτή η νύχτα μένει». Αν σας ζητούσα να σχολιάσετε το πώς ξεκίνησε και πού θα καταλήξει, τι θα μου λέγατε;

Νομίζω ότι η Εύη ξεκίνησε πολύ μπερδεμένη, νιώθοντας πολύ πόνο και θυμό μέσα της για όσα έχουν συμβεί. Και τώρα, ο πόνος και ο θυμός σίγουρα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά τα πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ πιο ξεκάθαρα. Έχει ωριμάσει πολύ με όλα αυτά που έχουν γίνει και κατάφερε να βάλει τις προτεραιότητές της σε μια σειρά. Και επιτέλους γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άλκη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θέλει να ζήσει μαζί.

  • Προσωπικά τι θα λέγατε ότι βοήθησε εσάς να ωριμάσετε;

Ωρίμασα πολύ μέσα από τη δουλειά. Όσο ήμουν στη σχολή, δεν ένιωθα απόλυτα ενήλικας. Από τη στιγμή που τελείωσα και ξεκίνησα να δουλεύω, νιώθω ότι έχει έρθει μια δεύτερη ενηλικίωση.

swift.jpg
  • Πώς σας φάνηκε ο κόσμος που περιγράφει η σειρά; Ο κόσμος της νύχτας από τη μία και της ελληνικής επαρχίας από την άλλη, αρκετά χρόνια πριν...

Ο κόσμος της νύχτας όπως παρουσιάζεται στη σειρά είναι κάτι πολύ κοντινό στην πραγματικότητα. Και μου φαίνεται πολύ γοητευτικός. Σε ό,τι αφορά την κλειστή κοινωνία του Αγρίνιου του ’80, είναι κάποια πράγματα που τα βλέπουμε ακόμη και όχι μόνο στην επαρχία. Είναι ένας κατοπτρισμός της πραγματικότητας, χωρίς αυτό να αναιρεί τα όμορφα στοιχεία που υπάρχουν στην επαρχία. Νομίζω ότι η σειρά κάνει μια πολύ ωραία κριτική πάνω σε όλα αυτά, είπε η Ναταλία Σουίφτ στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved