Ηλιάκη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της: «Τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα»
Showbiz

Ηλιάκη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της: «Τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα»

Ένας μήνας έχει περάσει από την μαγική εκείνη ημέρα που η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κορούλα τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να βαφτίσει την μικρή Κατερίνα μια πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια καθώς είναι και τα γενέθλιά της. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη έχοντας στο πλευρό τους στενούς φίλους και συγγενείς.

iliaki-(11).jpg

Το πάρτι έγινε σε ένα υπέροχο μαγαζί στο Χαλάνδρι με τον στολισμό να είναι υπέροχος και το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Τα τραπέζια ήταν στολισμένα με λουλούδια και υπέροχα σερβίτσια ενώ πάνω στα πιάτα είχαν τοποθετήσει και τις μπομπονιέρες.

Κι ενώ όλα ήταν υπέροχα με την οικογένεια να έχει να θυμάται αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια αποκάλυψη για εκείνη την ημέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

iliaki-stelios.jpg
9124199

«Πριν ένα μήνα τέτοια μέρα τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα γιατί όλες οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούσαν για καταιγίδα το απόγευμα στο Χαλάνδρι ⛈️ …μάλλον είχα ξεχάσει πως όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις θετική ενέργεια όλα στο τέλος πάνε υπέροχα 💗💗💗🌈… αγαπημένοι μου σας ευχαριστώ για Την βοήθεια σας μια τόσο σημαντική μέρα για εμάς», αποκάλυψε η ίδια ευχαριστώντας όλους όσοι παρείχαν τη βοήθεια τους ώστε να είναι όλα στη βάφτιση και στο γλέντι τέλεια!

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε από το πάρτι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved