Πέννυ Μπαλτατζή: Βάφτισε την ενός έτους κόρη της και ανέβασε τις υπέροχες φωτο της τελετής!
Showbiz

Πέννυ Μπαλτατζή: Βάφτισε την ενός έτους κόρη της και ανέβασε τις υπέροχες φωτο της τελετής!

Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι τρισευτυχισμένη που βάφτισε την κορούλα της! Οι υπέροχες και ιδιαίτερης αισθητικής φωτο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Την ενός έτους κόρη τους βάφτισαν η Πέννυ Μπαλτατζή και ο σύζυγός της Χρήστος Τζούτης. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αμέλια, ενώ νονές ήταν τρεις κολλητές φίλες της τραγουδίστριας.

Η Πέννυ Μπαλτατζή θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους ακολούθους της στο Instagram, κάποιες υπέροχες φωτογραφίες από την ημέρα της τελετής και τις λεπτομέρειες αυτής όπως τις μπομπονιέρες και τον στολισμό της εκκλησίας.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ήρθατε με τα χαμόγελα κ τη αγάπη σας ,όλοι φίλοι που σας έχουμε μέσα στην καρδιά κ στη σκέψη μας πάντα. Η Αμέλια μας μαθαίνει κάθε μέρα την αξία της στιγμής…να απολαμβάνει, να ζει, να αφουγκράζεται…ξέρουν τα παιδιά κ εμείς μαζί τους ξαναθυμόμαστε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Φαίδρα που μας φρόντισε τόσο διακριτικά, όμορφα και με τους υπέροχους συνεργάτες της είχαμε ότι πιο ρομαντικό θα μπορούσαμε….θυμηθήκαμε κ λίγο τη μέρα του γάμου μας. Η Αμέλια έχει τρεις νεράιδες στη ζωή της… Το Κατερινάκι μου που την ξέρω από την πιο γλυκιά και άγρια μου ηλικία αυτή της εφηβείας, τη Μάρλεν μου που τη γνώρισα τόσο όμορφα μέσα από τη δουλειά μου αλλά καθόλου τυχαία και τη Βασιλικη μου που ήρθε για να μείνει κι αυτή για πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Χρήστος Τζούτης έχουν και έναν γιο, τον Κάρολο που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2019.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved