Erika Eleniak: Αγνώριστη σήμερα η ηθοποιός – Το απόλυτο sex symbol έχει αλλάξει πολύ
Showbiz

Erika Eleniak: Αγνώριστη σήμερα η ηθοποιός – Το απόλυτο sex symbol έχει αλλάξει πολύ

Άναυδοι έμειναν οι φαν της Erika Eleniak όταν είδαν τη selfie που ανέβασε στα social media της.

H Erika Eleniak έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στο Baywatch όπου συμπρωταγωνιστούμε με την Pamela Anderson και τον David Hasselhoff ενώ υπήρξε κι ένα από τα πιο hot playmate της γενιάς της.

eleniak-(1).jpg

Σήμερα σε ηλικία 54 ετών η Erika Eleniak παραμένει το ίδιο γοητευτική χωρίς ωστόσο να μοιάζει και πολύ στο κορίτσι του Baywatch που έκανε θραύση.

Δες πώς είναι σήμερα

Η Erika Eleniak (γεννημένη στις 29 Σεπτεμβρίου 1969) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, Playboy Playmate, και μοντέλο γνωστή για τον ρόλο της στο Baywatch ως Shauni McClain. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ήταν στο E.T.: The Extra-Terrestrial (1982). Πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Blob (1988), Under Siege (1992) και The Beverly Hillbillies (1993).

Η Eleniak παντρεύτηκε τον bodybuilder Philip Goglia στις 22 Μαΐου 1998, αλλά μετά από μόλις έξι μήνες, ο γάμος κατέληξε σε διαζύγιο. Μετά τα γυρίσματα του Snowbound το 2001 άρχισε να βγαίνει με τον Roch Daigle. Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν. Η Eleniak έμεινε έγκυος το 2005, αλλά η εγκυμοσύνη διαπιστώθηκε ότι ήταν έκτοπη, η οποία χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και κατέληξε σε αποβολή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved