Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει το μωρό της σε καφέ στο Μόντε Κάρλο και… αυτή είναι η «ζωή μιας μαμάς», γράφει
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει το μωρό της σε καφέ στο Μόντε Κάρλο και… αυτή είναι η «ζωή μιας μαμάς», γράφει

Υπέροχες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της στη Γαλλική Ριβιέρα.

Αυτό φυσικά δεν είναι το πρώτο ταξίδι για το Νουνίτο αφού έχει ήδη ταξιδέψει στο εξωτερικό πάνω μια μιας φορές και δείχνει να προσαρμόζεται σε όποια συνθήκη, τόσο το μωράκι όσο και η μαμά του, Ιωάννα και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

j.touni_355870225_1677627806084706_5168067232983237623_n-(1).jpg

Έχει όμως έναν τρόπο η Ιωάννα και τα καταφέρνει περίφημα αφού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με την συνεργάτιδα και φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη, η οποία θα είναι και νονά του μικρού, κάνει τα πάντα με τον γιο της. Από πρωινές βόλτες, αγορές, εστιατόρια μέχρι και βραδινές εξορμήσει.

«Η ζωή μιας μαμάς», γράφει η ίδια σε story οπού την βλέπουμε να θηλάζει το Νουνίτο σε καφέ στο Μόντε Κάρλο και είναι υπέροχη!

«Το “νουνίτο” δεν είναι το όνομα του μωρού, δεν το είπαμε έτσι. Είναι όπως λέμε “αγάπη μου”, “φως μου”. Νομίζω ότι βγήκε, κάπως στο μυαλό μου το συνδύασα με το γαλατάκι επειδή θηλάζει όλη μέρα. Νουνίτο» απάντησε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη εξηγώντας τον λόγο που φωνάζει το μωρό της έτσι ενώ για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved