H Νάταλι Κάκκαβα ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και ξεσπάει για τις εικόνες στο instagram: «Κουράστηκα...»
Showbiz

H Νάταλι Κάκκαβα ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και ξεσπάει για τις εικόνες στο instagram: «Κουράστηκα...»

Μία ανάρτηση σχετικά με την φυσική ομορφιά έκανε η Νάταλι Κάκκαβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες με αφορμή την εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Γκουίνεθ Πάλτροου.

H ίδια πόζαρε στον φακό χωρίς μακιγιάζ και χρήση effects από εφαρμογές και όπως τονίζει στη λεζάντα κουράστηκε με τις «τέλειες εικόνες».

Στη λεζάντα γράφει η Νάταλι Κάκκαβα:
«Βλέποντας αυτή την υπέροχη φωτογραφία που δημοσιοποίησε στο Instagram της η Γουίνεθ Πάλτροου σκέφτηκα αυθόρμητα το εξής:

Πόσο ακομπλεξάριστη είναι αυτή η πανέμορφη γυναίκα που μας δείχνει τις ατέλειες της. Τις ρυτίδες της, τα σημάδια γήρανσης στο δέρμα της, εντελώς αμακιγιάριστη και φυσικά με βρεγμένο μη στιλιζαρισμενο μαλλί. Και μιλάμε για μια παγκοσμίου φήμης ηθοποιό που την έχουν λατρέψει εκατομμύρια θαυμαστές.

Πόσο θα ήθελα να ακολουθούσαν κι εδώ στην Ελλάδα το παράδειγμα της και οι εγχώριοι stars. Κουράστηκα πραγματικά με τις τέλειες εικόνες. Που σε εγκλωβίζουν και εσένα τον ίδιο σε μια ψεύτικη πραγματικότητα.

KAKAVA2.jpg

Απολαύστε τον αληθινό εαυτό σας. Αγαπήστε τις ατέλειες σας και μοιραστείτε τις μαζί μας. Θα μας βοηθήσει όλους πολύ. Και τα νέα παιδιά να μην παλεύουν να μοιάζουν σε ένα ψεύτικο, άπιαστο και αψεγάδιαστο σώμα αλλά και εμάς τους ίδιους, που θα νιώσουμε πολύ πιο όμορφα με τον εαυτό μας την επόμενη φορά που δεν θα χρειαστούμε 10 φίλτρα για να δημοσιοποιήσουμε μια δήθεν ανέμελη λήψη μας.

Ας απλοποιήσουμε τη ζωή μας. Ας αποδεχτούμε τον εαυτό μας. Ας αγαπήσουμε τα ελαττώματα μας. Και ας δώσουμε μια ευκαιρία σε όσους μας ακολουθούν να βλέπουν την αλήθεια μας. Με τη Γουίνεθ, λοιπόν» έγραψε στη λεζάντα.

Ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε:

https://www.instagram.com/p/CuJ745ionRd/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved