Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σερβιτόρο στη Ρόδο: «Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται»
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σερβιτόρο στη Ρόδο: «Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται»

Μπορεί να υπήρξε μέχρι και πολιτική παρέμβαση μετά την οργή που προκάλεσε το βίντεο με τον σερβιτόρο στη Ρόδο, ωστόσο η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξέφρασε μια διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει την παραγγελία στους πελάτες σχεδόν κολυμπώντας μιας που το νερό φτάνει λίγο πιο κάτω από το λαιμό του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσει.

rodos.jpg

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο που πολλές φορές έχει σταθεί ενάντια στην εκμετάλλευση και την αδικία, σε αυτή την περίπτωση είχε διαφορετική άποψη.

alexandraki-(5).jpg

«Τώρα κάπου ΩΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες). Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)!
Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί; Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται! Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο.
Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία. Καλύτερα να εστιάσετε σε πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε “οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

alexandraki-(4).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved