Ευδοκία Ρουμελιώτη: Την είδαμε νύφη ξανά και θυμηθήκαμε το παραμυθένιο σατέν νυφικό της! Τη θυμάσαι;
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Την είδαμε νύφη ξανά και θυμηθήκαμε το παραμυθένιο σατέν νυφικό της! Τη θυμάσαι;

Με αφορμή την 12η επέτειο του γάμου της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, είδαμε ξανά νύφη την Ευδοκία Ρουμελιώτη και μας θύμισε πόσο σικ ήταν και εκείνη την ημέρα.

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την ημέρα του γάμου τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

evdokia.roumelioti_301016275_135176739218312_8857832757683600252_n.jpg

«Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρονιά… Έχουν αλλάξει πολλά… έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα, έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί… εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας! Σ’ αγαπώ και τώρα και πάντα και για πάντα…», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ευδοκία Ρουμελιώτη και μας χάρισε μια σειρά από ονειρεμένες φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν είχαμε ξαναδεί.

Το λευκό και μακρύ σατέν νυφικό της ήταν πάνω της μαγικό ενώ το πέπλο στα μαλλιά της έκανε την νυφική της εμφάνιση να μοιάζει παραμυθένια.

Δες τις φωτό στη gallery

«Μέσα στον κόσμο του Instagram μπήκα πολύ αργά, πριν 2 χρόνια. Μου έλεγαν όλοι οι φίλοι μου να κάνω, κυρίως για να αναρτώ τη δουλειά μου. Γενικά σαν άνθρωπος, δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Και τώρα επειδή ήθελα το έκανα. Δεν αγαπώ την υπερέκθεση. Αυθόρμητα αναρτώ ότι θεωρώ εγώ σημαντικό για μένα», έχει πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved