Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης των θρυλικών Idols - Το σπαρακτικό αντίο: «Τα χέρια μου τρέμουν»
Showbiz

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης των θρυλικών Idols - Το σπαρακτικό αντίο: «Τα χέρια μου τρέμουν»

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο ντράμερ των «Idols» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών  από ανακοπή καρδιάς. 

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του και δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντάρας μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στο facebook.

konstantinidis-(4).jpg

«Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει......τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για το Μεγάλο του Ταξίδι ο καλός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, η παρέα μου στους καφέδες στη Φωκίωνος με τα σκυλιά μας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Σπουδαίος καλλιτέχνης, η ψυχή των IDOLS που επέμενε ακόμα, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο....δεν το πιστεύω....δεν θέλω να το πιστέψω....θα τραγουδάει στη Γειτονιά των Αγγέλων μου έγραψε η σύντροφός του, η Λίζα....», έγραψε

konstantinidis-(1).jpg

Μέλος του συγκροτήματος Idols έγινε το 1968 αρχικά παίζοντας ντραμς και στη συνέχεια τραγουδώντας. Το 1969 αποχώρησε και επέστρεψε το 1972. Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έκανε special guest εμφανίσεις ενώ συνεργάστηκε και με τον γιο του, Ανδρέα.

«Ξεκίνησα στα 18 μου μόνος μου. Δεν είχα σπουδάσει μουσική. Απλά είχα μέσα μου το ρυθμό. Πήγαινα σε μαγαζάκια που πουλούσαν τύμπανα και άλλα μουσικά όργανα. Βρήκα ένα στην οδό Αναξαγόρα. Πήρα τα ντραμς μου από εκεί και μάλιστα με χίλια βάσανα κατάφερα τότε να πληρώσω. Ήμουν γύρω στα 12 ή 14 τότε. Έτσι παίζοντας ντραμς γνώρισα αρκετούς μουσικούς όπως τον συγχωρεμένο τον συνθέτη Νίκο Ιγνατιάδη. Ένας πολύ μεγάλος μαέστρος με τον οποίο αρχίσαμε και παίζαμε. Μετά μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά κάναμε και ένα συγκρότημα που το ονομάσαμε The esquires. Μέσα στο γκρουπ ήταν και ο σημερινός αστρολόγος Βαγγέλης Γεωργιάδης. Έπαιζε μπάσο τότε», είχε πει σε μια από τις συνεντεύξεις του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved