Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα προσωπικά μου ζητήματα»
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα προσωπικά μου ζητήματα»

Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» έριξε χθες Κυριακή αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. Τι είπε στις τηλεοπτικές κάμερες η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη αλλά και τη δύσκολη χρονιά που πέρασε και κατάφερε να ανταπεξέλθει.

«Είναι πολύ συγκινητικό το κλίμα. Αλλάζουν κάποια πράγματα στην εκπομπή, κάποια παιδιά προχωρούν, έχουμε αποχωρήσεις, θα έρθουν νέα πρόσωπα. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν είμαι καθόλου άνθρωπος των αλλαγών. Ζορίζομαι, δεν θα σας πω ψέματα. Ειδικά με την Ελένη, δεν μου είναι καθόλου εύκολο. Θα μου λείψει πολύ η Ελένη Βουλγαράκη. Να την προσέχουν! Μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα θα μου αλλάξει γνώμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

xristidou.jpg

«Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά ζητήματα. Αυτό με ζόρισε πάρα πολύ. Αλλά μου έμαθε ότι έχω πιο πολλές αντοχές απ’ όσες νόμιζα. Είμαι περήφανη για τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

xristidou-(3).jpg

Την Κυριακή η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής μιας που αποχωρίζεται την Ελένη Βουλγαράκη από την ομάδα της. «Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά ότι «όσο θες να ‘σαι εδώ, θα ‘σαι, «όσο είμαι εγώ εδώ, θα ‘χεις δουλειά». Την αγαπώ πάρα πολύ πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

xristidou-(1).jpg

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής όλοι οι συντελεστές βγήκαν για φαγητό και λίγες ώρες μετά η Σίσσυ μέσα από το Instagram της αποχαιρέτησε το κοινό της ευχαριστώντας άπαντες για τα στήριξη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved