Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην Άντζελα Ζήλεια
NDP photo agency
Showbiz

Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην Άντζελα Ζήλεια

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιό, Άντζελα Ζήλεια στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών και το τέλος της ήταν μαρτυρικό!

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε πριν από λίγο την ξαφνική αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας Φίλης και σπουδαίας εμβληματικής τραγουδίστριας με την βελούδινη φωνή των δεκαετιών ’60, ’70, ’80 με τα πάμπολλα βραβεία στα εγχώρια και τα διεθνή φεστιβάλ αλλά και πολύ αγαπητής λόγω της σημαντικής παρουσίας της ως ηθοποιού στις χαρακτηριστικές ταινίες μελό του ’60, της μοναδικής, Άντζελας Ζήλεια. Σπουδαία ευγενική κυρία που αγάπησε εμάς τους νεότερους σαν παιδιά της. Καλό ταξίδι γλυκιά μας Άντζελα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

antzela-zilia.jpg

Ο θάνατος της Άντζελας Ζήλεια ήταν μαρτυρικός, καθώς η σπουδαία τραγουδίστρια πριν από πέντε μέρες έπεσε μέσα στο σπίτι της και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη, με την κόρη της να τη μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Οι αφόρητοι πόνοι, ωστόσο, έφεραν την ανακοπή καρδιάς, με τον επιστήθιο φίλο της, Τέρη Χρυσό να θρηνεί για τον χαμό της.

Με λυγμούς είπε ο Τέρρης Χρυσικός στην Espresso: «Για μισό αιώνα με την Άντζελα ήμασταν φίλοι καρδιακοί, σαν αδέλφια. Γυρίσαμε όλο τον κόσμο με περιοδεία και δοξαστήκαμε όπου και να πήγαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλάβω να της πω δυο κουβέντες όσο ήταν ζωντανή. Δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου».

20230703112616_1D8A3475.jpg

Η οικογένειά της και οι στενοί της φίλοι ήταν στο τρίτο νεκροταφείο και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν την σπουδαία Άντζελα Ζήλεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved