Ελένη Μενεγάκη: Η έξοδος με τον Μάκη και τις κόρες της - «Τρέχαμε άρον άρον…»!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η έξοδος με τον Μάκη και τις κόρες της - «Τρέχαμε άρον άρον…»!

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, 3 Ιουλίου αποκάλυψε πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι αποφάσισε να βγει με τις κόρες της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατόβραδο αποφάσισε να πάει σινεμά με την οικογένειά της στην Κηφισιά και δεν μπορούσαν να βρουν θέση…

Όπως τόνισε και η ίδια το σπίτι τους ήταν κοντά και έτρεχαν από τον έναν κινηματογράφο στον άλλον προκειμένου να δουν την ταινία που ήθελαν διακαώς.

elenimenegaki_353970906_2785408144934261_8211554957775905861_n.jpg

Ποια ταινία είδαν;

Την ταινία, Ιντιάνα Τζόουνς που σκηνοθέτησε ο Τζέιμς Μάνγκολντ. Ο Χάρισον Φορντ τι κι αν μεγάλωσε, παραμένει ο αγαπημένος ήρωας του σινεμά και μας ταξιδεύει για τελευταία φορά στο μαγικό σύμπαν του Ιντιάνα.

Η Ελένη ανέφερε ότι κατάφεραν τελικά να δουν την ταινία σε σινεμά στην Κηφισιά και άρεσε πολύ στη Βαλέρια, ενώ η ίδια υπέφερε από τη μέση της μιας και κάθονταν πολλή ώρα στην καρέκλα, αλλά δεν την πήρε ο ύπνος, όπως συνηθίζει κάθε φορά που πηγαίνει στον κινηματογράφο.

«Πήγα Indiana Jones. Μόνο μέσο δεν έβαλα. Δεν διανοείστε! Το είδα. Κουράστηκα πάρα πολύ. Είναι μεγάλη ταινία και εγώ έχω μια ευαισθησία στη μέση. Ήταν ευχάριστα. Μου έκανε εντύπωση καλοκαιρινό σινεμά στο κέντρο Κηφισιάς… Πάμε στο πρώτο μας λένε “έχουμε πουλήσει τις θέσεις μισή ώρα πριν ξεκινήσει η ταινία. Τώρα ήρθατε”. Πάμε στο επόμενο, τρέχουμε! Μας είχε κάτσει να πάμε σινεμά. Ήθελε και η Βαλέρια. Δεν το είχε δει Indiana και ήθελε να δει αν της αρέσει. Της άρεσε. Πάμε στο άλλο μας λένε “έχω κάποιες θέσεις ακόμα. Ξεκινάμε σε μια ώρα”. Λέω “’Έλα Χριστέ και Παναγιά τέτοια επιτυχία ο Indiana;”. Χαμός καλέ! Εγώ ότι κάθισα να τη δω που ξεκινούσε 10:30 και τελείωνε 1; Ήταν ωραία, μύριζαν τα λουλουδάκια στο καλοκαιρινό σινεμά» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved