Μαρία Ηλιάκη: Περιγράφει για πρώτη φορά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Στέλιος Μανουσάκης
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Περιγράφει για πρώτη φορά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Στέλιος Μανουσάκης

Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έκαναν σύμφωνο συμβίωσης και με αφορμή αυτό η παρουσιάστρια ανέφερε περισσότερα για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη αλλά και τη πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 το Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

iliaki-(5).jpg

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης στο πάρτι της Κατερίνας τους

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο».

image-(5).jpg

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια περιέγραψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της. «Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα».

Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved