Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ένας χρόνος μαζί και είναι full in love
Showbiz

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ένας χρόνος μαζί και είναι full in love

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη θα γιορτάσουν φέτος το καάοκαίρι την πρώτη επέτειο της σχέσης τους και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σχεδόν πριν από έναν χρόνο, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Όλα μαρτυρούσαν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, παρά την επιμονή τους να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αρχική συστολή, όμως πέρασε και σήμερα ζουν τον έρωτά τους απόλυτα άνετοι και χαλαροί.

Η πρώτη επέτειος του ζευγαριού προβλέπεται... ταξιδιάρικη. Ο Χρήστος Μάστορας και οι «Μέλισσες» θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα λόγω των live τους. Ήδη το συγκρότημα έχει κλείσει εμφανίσεις στη Χαλκιδική, στην Αρχαία Ολυμπία, στα Χανιά, στη Χάλκη, στα Τρίκαλα και στα Ιωάννινα.

Η Γαρυφαλλιά θα είναι δίπλα στον αγαπημένο της όπως συμβαίνει και στις περισσότερες εμφανίσεις του. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή και να συνδυά ζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τις εξορμήσεις και την περιπέτεια.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι -και δικαίως- η πιο φανατική θαυμάστρια του Χρήστου. Τον στηρίζει σε κάθε καλλιτεχνικό βήμα του, ενώ εξίσου υποστηρικτικός είναι και ο τραγουδιστής με τη σύντροφό του. Κι ενώ μέχρι πρότινος απέφευγαν τα ΜΜΕ και οι δηλώσεις τους ήταν φειδωλές πλέον οι δυο τους δείχνουν σίγουροι για τη σχέση τους και έχουν επιλέξει να κινούνται ελεύθερα.

Η αρχή έγινε με κάποιες κοινές φωτογραφίες τους τις οποίες δημοσίευσαν οι ίδιοι. Το ταξίδι τους στο Ντουμπάι έγινε πριν από λίγο καιρό η κατάλληλη αφορμή για να επικοινωνήσουν στο κοινό και στους διαδικτυακούς φίλους τους κάποιες ευτυχισμένες προσωπικές τους στιγμές.

mastoras.jpg

«Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη», αποκάλυψε το μοντέλο, συμπληρώνοντας:

«Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση, γιατί κι εγώ πιέζομαι».

Πριν από μερικούς μήνες η σχέση τους πέρασε μια μικρή κρίση, η οποία όμως ξεπεράστηκε γρήγορα. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι του τραγουδιστή, με τη Γαρυφαλλιά να έχει αποφασίσει να μένει, προς το παρόν, στο δικό της σπίτι. Όλα δείχνουν ότι ο ένας χρόνος είναι μόνο η αρχή αυτού του ειδυλλίου. Και όσο ήρεμοι είναι στα προσωπικά τουςαυτή την περίοδο, τόσο καλά είναι και επαγγελματικά. Η Γαρυφαλλιά κάνει σταθερά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ οι «Μέλισσες», μετά τις sold out συναυλίες τους ανυπομονούν για τη συνεργασία τους με τον Σάκη Ρουβά τον ερχόμενο χειμώνα.

Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved