Γιώργος Χειμωνέτος: «Η περιπέτεια με το σπίτι μου δεν έχει τελειώσει ακόμα»
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: «Η περιπέτεια με το σπίτι μου δεν έχει τελειώσει ακόμα»

«Μετά την κρίση του 2008 είχα οικονομικά προβλήματα και η τράπεζα μου πήρε το σπίτι. Ήταν η μία και μοναδική μου κατοικία κι έλεγαν ότι μένω στο κομμωτήριο», είπε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό μας» μίλησε για τα παιδιά του, την πρόταση που είχε για το Survivor, αλλά και για τη δικαστική του περιπέτεια.

«Την κόρη μου την έχω ονομάσει Αρμονία γιατί ήταν το όνομα της μητέρας μου που έχει φύγει από τη ζωή. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση, αν τα λέω καλά. Μου είχαν προτείνει να πάω στο πρώτο Survivor, αλλά τότε θα γεννιόταν ο γιος μου και δεν πήγα», είπε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος.

1675213825562-502322242-9bcd185f-xeimonetos-oikogeneia.jpg

«Η περιπέτεια με το σπίτι μου δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχω κερδίσει το πρώτο και βασικό δικαστήριο, αλλά πρέπει να τελειώσουν και τα υπόλοιπα δικαστήρια για να πάρω πίσω το σπίτι μου. Μετά την κρίση του 2008 είχα οικονομικά προβλήματα και η τράπεζα μου πήρε το σπίτι. Ήταν η μία και μοναδική μου κατοικία κι έλεγαν ότι μένω στο κομμωτήριο», ανέφερε στη συνέχεια.

Tέλος, ο Γιώργος Χειμωνέτος είπε: «Η σύζυγός μου είναι δύναμη και ο άνθρωπός μου εδώ και δέκα χρόνια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved