Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα! «Αισθάνομαι αμήχανα...»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα! «Αισθάνομαι αμήχανα...»

Η ηθοποιός Bίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα μιλώντας την Τρίτη στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

«Το Instagram είναι προσωπικός μου λογαριασμός, ανεβάζω ότι νιώθω κάθε φορά ότι θέλω να μοιραστώ με τους followers. Ότι νιώθω εγώ. Αισθάνομαι πολύ αμήχανα εγώ όταν με ρωτάνε πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Παντού πάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Η 34χρονη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα βιώνει τον πιο μεγάλο έρωτα της ζωής της με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, όπως επιβεβαιώνουν στο περιοδικό ΟΚ! φιλικά της πρόσωπα. «Προσπάθησε να προστατεύσει αυτή τη σχέση για όσο περισσότερο διάστημα μπορούσε» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

«Το τελευταίο διάστημα, όμως, δεν θέλουν πλέον να κρύβουν την ευτυχία τους. Ο δεσμός τους είναι σοβαρός και δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί στο προσεχές μέλλον. Ταιριάζουν σε όλα και δεν μπορεί να βρίσκεται μακριά ο ένας από τον άλλο», αναφέρουν.

vicky-kavoura-tzavellas.jpg

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και κάτι μήνες, έχουν ήδη γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου.

H όμορφη ηθοποιός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήδη ζουν στο ίδιο σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία στη Βούλα και όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί αυτή η υπέροχη σχέση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved