Άρης Σερβετάλης: «Ζω στον ενεστώτα χρόνο, το μέλλον το αφήνω στη Θεία Πρόνοια»
Showbiz

Άρης Σερβετάλης: «Ζω στον ενεστώτα χρόνο, το μέλλον το αφήνω στη Θεία Πρόνοια»

Ο Άρης Σερβετάλης μιλά για τους λόγους που δεν τον βλέπουμε σε τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο.

Ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε ό, τι και αν ρωτήθηκε και η συνέντευξη είναι απολαυστική.

  • Αισθάνεστε άνετα στην εποχή της τεχνολογίας που διανύουμε; Με την έντονη ορατότητα, την τοξικότητα;

Η τεχνολογία και όλη η ιστορία του διαδικτύου είναι ένα πράγμα πολύ εντυπωσιακό. Πολλές φορές σου λύνει τα χέρια, σου δίνει ιδέες μπορεί να σε εξελίξει και, ταυτόχρονα, μπορεί να σε καταδικάσει, να σε μουδιάσει, να σε βαλτώσει, να σε αδρανοηοιήσει τελείως. Είναι σαν το μαχαίρι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κόψεις το ψωμί, αλλά μπορείς και να σφάξεις τον άλλον. Είναι το πώς το διαχειρίζεσαι εσύ. Γι' αυτό νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αναπτύξουμε την κρίση μας να μπορούμε να αντιστεκόμαστε στα πράγματα και να θέτουμε το προσωπικό μας μέτρο.

1675682598533-166972791-servetalis-1.jpg
  • Είστε άνθρωπος του παρελθόντος, του παρόντος ή του μέλλοντος;

Προσπαθώ να ζω στον ενεστώτα χρόνο, να υπάρχω τη στιγμή που βιώνω τον χρόνο. Για το παρελθόν προσπαθώ να μου δημιουργεί μια αποθήκη υλικού, ώστε να μην επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη και να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το μέλλον το αφήνω στη Θεία Πρόνοια. Δεν θέλω να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια.

  • Κάπου διάβασα ότι δεν κάνετε πολλή τηλεόραση επειδή δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε ερωτικές σκηνές. Ισχύει;

Σε κάθε προσέγγιση για τηλεοπτική συνεργασία, το θέτω ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μου, ώστε να μην περιορίσω τον εκάστοτε καλλιτέχνη ως προς το έργο που θα ήθελε να αφηγηθεί. Δεν ξέρω αν αυτό έχει λειτουργήσει απαγορευτικά για τη συμμετοχή μου σε κάποια έργα τηλεοπτικά... Δεν έχω αποκλείσει ο ίδιος τη συμμετοχή μου στην τηλεόραση, παρ' όλα αυτά, η ενασχόλησή μου με το θέατρο δεν αφήνει χρόνο για πολύωρα γυρίσματα και, δεύτερον, δεν έχει έρθει τελευταία κάτι στα χέρια μου μέσα στο οποίο θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου.

  • Αν συναντούσατε τον Άρη στο ξεκίνημά του, τι θα του λέγατε;

Μια φράση που λέει ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο: Θα το βρει η στραβή τ΄αρνί της. Αν πραγματικά υπάρχει προδιάθεση αναζήτησης, από όποιες περιοχές και να περάσει κάποιος, στο τέλος θα έρθει κοντά στην αλήθεια, και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος, είπε ο Άρης Σερβετάλης στη Real Life.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved