Ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε φωτογραφίες με την 8χρονη αδελφή του Μαρίνα να παίζουν στην παραλία
Showbiz

Ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε φωτογραφίες με την 8χρονη αδελφή του Μαρίνα να παίζουν στην παραλία

Αγαπημένος τόπος είναι η Άνδρος, όχι μόνο για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τα παιδιά της, ειδικά για τον πρωτότοκό της Άγγελο Λάτσιο αλλά και τη βενιαμίν της οικογένειας, Μαρίνα Παντζοπούλου

Τα δύο αδέλφια βρίσκονται αυτές τις μέρες στο αγαπημένο τους νησί και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές, τις οποίες θέλησε να μοιραστεί ο Άγγελος Λάτσιος μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη μία από τις δύο απεικονίζεται ο ίδιος να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό, επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς και τα μπράτσα του κάτω από τον ήλιο ενώ στη δεύτερη ο Άγγελος παίζει με τη μικρή Μαρίνα στην άμμο κάνοντάς την να γελάει.

«Μία μέρα στην παραλία είναι πάντα μια ωραία μέρα!»💙 σχολίασε στη λεζάντα των φωτογραφιών ο Άγγελος Λάτσιος ο οποίος έχει αδυναμία στο νησί και δεν βλέπει την ώρα να βρίσκεται εκεί για να απολαμβάνει το γαλάζιο της θάλασσας και την ηρεμία της φύσης εκεί.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που η μαμά Ελένη Μενεγάκη μετράει αντίστροφα τις μέρες και τις ώρες για να βρεθεί κοντά τους, ολοκληρώνοντας τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή της Ελένη.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved