Ρέβη – Τότσικας: Το εξοχικό τους στην Τήνο είναι η επιτομή του νησιώτικου royal!
Showbiz

Ρέβη – Τότσικας: Το εξοχικό τους στην Τήνο είναι η επιτομή του νησιώτικου royal!

Επένδυση χτίζοντας ένα πανέμορφο εξοχικό στην Τήνο έχουν κάνει ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Το ζευγάρι σε κάθε break από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάνει μικρές αποδράσεις στο νησί, εκεί όπου τα δυο τους παιδιά απολαμβάνουν την ηρεμία και τη χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

totsikas-revi.jpg

Το ζευγάρι έχει πραγματικά φτιάξει ένα παραδεισένιο σπίτι στο Κυκλαδίτικο νησί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κοσμοπολίτικες βίλες της Μυκόνου, είναι η του νησιώτικου royal και αυτό γιατί με απλή διακόσμηση «ακουμπισμένη» στις παραδόσεις έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό σπιτικό.

Παραδοσιακό με vintage διακόσμηση, άνετους χώρους, μια απίθανη αυλή και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά για αυτό το σπίτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια! Αυτό το μικρό σπίτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα, το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας! Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτοί είμαστε και εμείς! Το σπίτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα, με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα! Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή! Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη! Να κρατάτε τις αναμνήσεις, όχι τα δωμάτια!», έχει γράψε η Ρούλα Ρέβη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved