Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κορμί… καλλιγραφία – Η νέα πόζα και τα μυστικά της άψογης σιλουέτας
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κορμί… καλλιγραφία – Η νέα πόζα και τα μυστικά της άψογης σιλουέτας

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανήκει στη κατηγορία των πιο γυμνασμένων Ελληνίδων της showbiz!

Και πώς όχι αφού η παρουσιάστρια σε καθημερινή βάση έχει ως προτεραιότητα της την άσκηση κυρίως για ευεξία και καλή υγεία.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η Ντορέττα στις φωτογραφίες που ανεβάζει -τις καλοκαιρινές- δεν χρησιμοποιεί φίλτρα για ανάδειξη αφού στην πραγματικότητα το κορμό της είναι… καλλιγραφία!

dorettapapadimitriou_official_326718452_844627576612602_7244146787199458062_n.jpg

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και η Ντορέττα έχει ξεκινήσει τις μικρές αποδράσεις με πρόσφατη αυτή την στον Πόρο!

Από εκεί η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό και «χαζέψαμε» με την αψεγάδιαστή σιλουέτα της.

Όσο για τα μυστικά της; Η ίδια έχει πει πως:

«Είναι πολύ ισορροπημένη. Περιλαμβάνει λίγο απ’ όλα, δεν τρώω μεγάλες ποσότητες ούτε γλυκά και τηγανητά, γιατί δε μου αρέσουν. Αν θέλω ωστόσο να δοκιμάσω κάτι από αυτά, θα το κάνω, αλλά λίγο. Αυτό τον τρόπο έχω καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, από τις εγκυμοσύνες και μετά δηλαδή, και έτσι διατηρούμαι στα κιλά μου. Έχω αναγκαστεί στο παρελθόν να ζήσω με μεγάλη στέρηση τροφής, οπότε δεν μπορώ να καταπιέζομαι και στο φαγητό πια. Ακολουθώ τα πολύ βασικά: κρέας με σαλάτα και όχι με υδατάνθρακες, το βράδυ δεν τρώω βαριά και αποφεύγω τους υδατάνθρακες. Για μένα αυτά πια γίνονται μηχανικά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved