Παυλίνα Βουλγαράκη: Ποζάρει στα βράχια με ψηλόμεσο μαγιό και «κλέβει» τις εντυπώσεις
Showbiz

Παυλίνα Βουλγαράκη: Ποζάρει στα βράχια με ψηλόμεσο μαγιό και «κλέβει» τις εντυπώσεις

Εκτός από βελούδινη φωνή η Παυλίνα Βουλγαράκη, διαθέτει και υπέροχη σιλουέτα.

Σε ένα break από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις η τραγουδίστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα κι εμείς εκείνη με το απίθανο μαγιό της, που συνεχίζει να είναι νούμερο ένα στις επιλογές των γυναικών μιας που δείχνει τη σιλουέτα ακόμη πιο κομψή.

pavlina__voulgaraki_352425333_648141560079853_1342755898954901926_n.jpg

Η Παυλίνα Βουλγαράκη βέβαια διαθέτει μια καλοσχηματισμένη και καλογυμνασμένη σιλουέτα έτσι κι αλλιώς αφού και ακολουθεί διατροφολόγιο και είναι πιστή στο γυμναστήριο.

Σε αυτές τις φωτογραφίες της από την Κρήτη, τα βλέμματα μαγνητίσει το υπέροχο μαγιό της.

Δες την στη gallery

«Η έκφραση μου δίνει ενέργεια πάνω στη σκηνή. Μιας και είμαι εσωστρεφής και κλειστή, πάνω στην σκηνή μου δίνεται η ευκαιρία να εκφραστώ και να επικοινωνήσω με έναν τρόπο διαφορετικό. Αυθεντικό κι απόλυτο, το έχω ανάγκη. Επίσης μου δίνει ενέργεια ο κόσμος. Οι άνθρωποι που έρχονται σε μια παράσταση και με τιμούν με κάνουν να θέλω να ανταποδώσω αυτή την κίνηση ακόμα περισσότερο».

«Είναι σαν ημερολόγιο για εμένα αυτά που γράφω. Ξέρω ότι το κάθε τραγούδι συμβολίζει μια στιγμή, μια περίοδο της ζωής μου. Η έμπνευση είναι κάτι σχετικό. Σε πιάνει σε ανύποπτο χρόνο πολύ συχνά όμως εάν ζεις μ εκείνη, εάν δηλαδή την κουβαλάς μέσα σου καθημερινά και επιδιώκεις να την εντοπίζεις αυξάνεται κάπως. Εμπνέεσαι, εμπνέεις κι αυτός είναι ένας τρόπος ζωής», είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της στο gossip-tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved