Παπανικολάου: Το σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο με την κούκλα σύζυγό του & την όμορφη κόρη τους
8461692
Showbiz

Παπανικολάου: Το σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο με την κούκλα σύζυγό του & την όμορφη κόρη τους

Μπορεί ο Δημήτρης Παπανικολάου να μιλά συχνά για την όμορφη οικογένειά του, ωστόσο σπάνια θα τους δούμε όλους μαζί.

Αυτή τη φορά λοιπόν μας έκαναν την έκπληξη και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δημήτρη Παπανικολάου παρέα με τη γοητευτική σύζυγό του και την όμορφη κόρη του στη συναυλία που έδωσε η Τάμτα με τον Good Job Nicky.

Μετά το τέλος της βραδιάς η οικογένεια πόζαρε χαμογελαστή με τους δυο καλλιτέχνες.

IMG_8865.jpg

H κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου, Άρια, που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο και έδωσε μαθήματα ζωής!

Η Άρια, η κόρη του μεγάλου καλαθοσφαιριστή, Δημήτρη Παπανικολάου, δήλωσε πως όταν την ενημέρωσαν οι γονείς της πως ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, δεν ήξερε τι να πει.

«Ένιωθα πως ήμουν σε ένα κλουβί αλλά ελευθερώθηκα. Δεν θέλω κανείς να πληγώσει ανθρώπους που είναι το φάσμα του αυτισμού. Στην αρχή, όταν τα παιδιά στο σχολείο έμαθαν ότι είναι το φάσμα του αυτισμού, δέχτηκα bullying και με πλήγωναν. Τώρα νιώθω καλύτερα. Βρήκα φίλους που με δέχτηκαν γι’ αυτό που είμαι».
«Υπάρχουν λαμπρά μυαλά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. Η μεγαλύτερη

αγωνία μου για την Άρια είναι τι θα συμβεί όταν δεν θα είμαστε με τη μητέρα του πλέον στη ζωή. Μέχρι να φτάσουμε εκεί κοιτάμε μέρα με τη μέρα. Έχω μάθει στην κόρη μου να συγχωρεί αυτούς που την πληγώνουν» είπε ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος επίσης είπε ότι θα έπρεπε στα σχολεία να διδάσκεται το φάσμα του αυτισμού και τα παιδιά να ενημερώνονται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved