Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Οι βουτιές στα Άχλα και οι νέες κοινές φώτο
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Οι βουτιές στα Άχλα και οι νέες κοινές φώτο

Καλοκαιράκι και ο Άγγελος Λάτσιος με τη Γαία  Μερκούρη απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά της Άνδρου.

Μετά τις φωτογραφίες του Άγγελου στις οποίες απεικονίζεται με την οκτάχρονη αδερφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου, σειρά είχε σήμερα (5 Ιουλίου) να δημοσιεύσει φωτογραφίες η κοπέλα του και να μας δώσουν μία γεύση από το καλοκαιράκι τους στα Άχλα της Άνδρου.

Μάλιστα, η Γαία σχολίασε: «Μαζί», ενώ από τους πρώτους που έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της στο instagram ήταν το αγόρι της βάζοντας καρδούλες.

220727091600_MERKOURI-LATSIOS-1024x578.webp

Το ζευγάρι συνδυάζει αυτό το διάστημα εργασία και χαρά. Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εργάζονται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του Μάκη Παντζόπουλου και φυσικά βρίσκουν χρόνο για βουτιές και ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη παραλία της Ελένης Μενεγάκη.

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος», είχε αποκαλύψει πριν καιρό η Έλενα Χριστοπούλου.

agelos-gaia891.jpg

Ενώ, η Γαία είχε τονίσει στις πιο πρόσφατες δηλώσεις της: «Είμαι ερωτευμένη! Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ΄ ότι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved