Πετρουλάκη: Ποζάρει με τις κόρες της σε γάμο στα Κουφονήσια – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τους
Showbiz

Πετρουλάκη: Ποζάρει με τις κόρες της σε γάμο στα Κουφονήσια – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τους

Οι κόρες της Ελένης Πετρουλάκη μεγάλωσαν πολύ και πλέον «κλέβουν» από τη λάμψη της μαμάς.

Η πασίγνωστη γυμνάστρια πρόσφατα βρέθηκε σε γάμο στα Κουφονήσια μαζί με τις κούκλες κόρες της και εντυπωσίασαν με τις σικάτες εμφανίσεις τους.

Η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε μια animal print δημιουργία με σανδάλια, η μεγάλη της κόρη, Άννα-Μαρία επέλεξε ένα απίθανο φόρεμα σε στενή γραμμή επίσης με σανδάλια ενώ η μικρότερη ένα girly σετ σε φούξια απόχρωση.

Η μεγαλύτερη κόρη της Άννα-Μαρία είναι 18 ετών, οι δίδυμες Δωροθέα και Μίλα είναι 16 ετών και η μικρότερη, Ηλιάνα μόλις έκλεισε τα 13.

Δες τις φωτογραφίες

Τον φετινό Γενάρη η μεγάλη της κόρη έκλεισε τα 18 με την Ελένη Πετρουλάκη να συγκινεί με την ανάρτησή της για τα γενέθλιά της.

«Ένα γράμμα στην κόρη μου! Σήμερα είναι τα γενέθλια σου! Γίνεσαι 18! Σημαντική χρόνια και για σένα και για μένα ! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινες 18!
Τα χρόνια περνάνε σαν αέρας. Σαν χθες θυμάμαι που μπουσουλούσες και τώρα τρέχεις σαν άνεμος και είσαι αθλήτρια στίβου! 10 χρόνια σε Περίμενα και δεν είναι τυχαίο το όνομα σου (Άννα Μαρία) που δόθηκε μετά από μεγάλη πίστη δική μου στην Παναγία και που ήμουν σίγουρη ότι θα «έρθεις»!
Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πως δε θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Ήρθες και ομόρφυνες την ζωή μου , έδωσες νόημα και συνεχίζεις.
Εσύ και οι αδερφές σου είστε όλος μου ο κόσμος! Σε ευχαριστώ για τις χαρές, για τις συγκινήσεις και για τις ωραίες στιγμές που μου έχεις χαρίσει. Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή και τυχερή στην ζωή σου, αλλά και δυνατή για να μπορείς να διανύσεις όλα τα μονοπάτια και να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια με ευκολία!
Να πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις και να καταφέρεις να είσαι περήφανη για σένα για όλη την διαδρομή που θα κάνεις! Εγώ θα είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό να τα υπομένω όλα και να πονάω εγώ για σένα! Σου εύχομαι αυτά τα γενέθλια να σου φέρουν όλα όσα ονειρεύεσαι και να ανοίξεις τα φτερά σου σαν Άγγελος! Σε αγαπώ πολύ! Όσο δεν φαντάζεσαι!», είχε γράψει χαρακτηριστικά, η Ελένη Πετρουλάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved