Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πρώτα πλάνα με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών! Το υπέροχο μπικίνι της
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πρώτα πλάνα με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών! Το υπέροχο μπικίνι της

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις μίνι αποδράσεις της.

Σε μια από αυτές λοιπόν την είδαμε με το μαγιό της και είναι τα πρώτα πλάνα μετά την απώλεια των κιλών της και πραγματικά η αλλαγή είναι τεράστια.

xrhstidou-(4).jpg

Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους. Φορώντας το υπέροχο πολύχρωμο μπικίνι της η Σίσσυ είναι έτοιμη να απολαύσει ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Δες το βίντεο

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν ότι τρεις φορές στην ζωή της προσπάθησε να χάσει πολλά κιλά. Τη μία ήταν όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στην δεύτερη που πήρε 30 κιλά και στην τρίτη που δεν ολοκληρώθηκε και πήρε 20 κιλά και εκεί ξεκίνησαν τα ορμονικά προβλήματά της.

xrhstidou-(7).jpg

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved