Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί για τη Λάμψη, η σκηνή με τον Παπαμιχαήλ στον Παπαφλέσσα & ο Πλωρίτης
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί για τη Λάμψη, η σκηνή με τον Παπαμιχαήλ στον Παπαφλέσσα & ο Πλωρίτης

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και αναφέρθηκε σε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Αναφερόμενη στα θεατρικά της σχέδια, η αγαπημένη ηθοποιός και θιασάρχης είπε μεταξύ άλλων: «Φέτος έχουμε περιοδεία με τον «Γυάλινο κόσμο» σε όλη την Ελλάδα. Ο Τενεσί Γουίλιαμς, όταν έγραφε αυτά τα τέσσερα παγιδευμένα πλάσματα, τους έδινε έντονες στιγμές χιούμορ για να είναι ευχάριστο στον θεατή».

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που αντιδράει σε διάφορες ανατροπές της καθημερινότητάς της, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Ξεπερνάω τις δυσκολίες με το χιούμορ, σατιρίζω τον εαυτό μου και μπορώ να τον δω τελείως αντικειμενικά. Όχι για να αποκτήσω κόμπλεξ, άλλα για να το φτιάξω. Παραξενεύτηκα με την πρόταση να συμμετέχω ξανά στους «Πάνθεους». Ήξερα ότι δεν θα κάνω την «Μάρμω» λόγω ηλικίας, άλλα δεν θυμόμουν τους υπόλοιπους ρόλους. Όταν προβαλλόταν η σειρά «Οι Πανθέοι», δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στον δρόμο. Ο κόσμος με είχε συνηθίσει ως το «κάλο κορίτσι» στους ρόλους και με ρωτούσε πως υποδυόμουν αυτόν τον ρολό που ερωτεύτηκα δυο άντρες».

Ο Παπαφλέσσας και η Λάμψη

«Από τον «Παπαφλέσσα» θυμάμαι μία σκηνή με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που οι ηθοποιοί έπρεπε να σηκωθούν μόλις φώναζε, άλλα τους είχε πάρει ο ύπνος. Η «Λάμψη» είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές.

Στην αρχή είχα ενδοιασμούς, μήπως ο κόσμος βαρεθεί να με βλέπει κάθε μέρα. Η απόλυτη αντίθεση των γυρισμάτων τότε με τώρα είναι η οργάνωση των γυρισμάτων. Είχαμε χρόνο να μάθουμε τις σκηνές, είχαμε το καμαρίνι μας, τελειώναμε και είχαμε τη ζωή μας. Τώρα μόλις φτάνω στο πλατό ακούω: «γρήγορα, πάμε». Αυτό το κυνηγητό χρόνου μου πρόσθεσε άγχος και μου αφαίρεσε χαρά. Το να παίζω όμως στην τηλεόραση με βοηθούσε και στο θέατρο» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη.

Τέλος, αναφερόμενη στον σύζυγό της Μάριο Πλωρίτη που υπήρξε ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής της, είπε μεταξύ της: «Μου έχουν τύχει ατέλειωτα ευτράπελα σε παραστάσεις. Έχω υιοθετήσει αυτό που λέει η Λαμπέτη: «Μην γελάσεις ποτέ κρυφά, γιατί θα νομίζουν ότι γελάς εναντίον τους». Ο Μάριος Πλωρίτης είναι σαν «χαλί» μέσα μου, που συμφωνούμε και διαφωνούμε. Όταν έχω μία απορία είναι σαν να έχουμε ήδη κουβεντιάσει».

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved