Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της Βίσση στη Γιώτα Γιάννα: «Όσοι αγαπιούνται δεν πεθαίνουν»
Showbiz

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της Βίσση στη Γιώτα Γιάννα: «Όσοι αγαπιούνται δεν πεθαίνουν»

Η Άννα Βίσση λάτρευε τη Γιώτα Γιάννα η οποία σήμερα (5/7) έφυγε πλήρης ημερών, για το μεγάλο ταξίδι. Το έργο που άφησε πίσω της με τις ερμηνείες της, ανεκτίμητο. 

Η Άννα Βίσση δεν είχε κρύψει την αδυναμία της για την τραγουδίστρια με τη φυσαρμόνικα όπως συνήθιζαν κάποιοι να την αποκαλούν και με ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό της μήνυμα στο instagram θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο. Ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν και έγραψε στο μήνυμά της:

«Τα «αντίο» δεν της άρεσαν όπως και τίποτα που μαύριζε το τοπίο της ζωής έτσι όπως εκείνη το ζωγράφισε στο μυαλό της.
Μου φαίνεται απίστευτη η είδηση πως η Γιώτα έφυγε για πάντα… ένα αιώνιο μαγκάκι που λάτρευε τη μουσική, τους φίλους της και τη Ζωή! Έζησε δύσκολα χρόνια που τα έκανε τραγούδι και κλάμα στη φυσαρμόνικά της
Είμαστε όλοι πικραμένοι και τη χαιρετούμε με σεβασμό και ροκιά 🤘
Όσοι αγαπιούνται δεν πεθαίνουνε …!»

Η Γιώτα Γιάννα συνήθιζε να επισκέπτεται την Άννα Βίσση στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν και την αποθέωνε κάθε φορά απολαμβάνοντας τις ερμηνείες της. Και η Άννα Βίσση από την πλευρά της, με κάθε τρόπο έδειχνε στο πρόσωπό της τον σεβασμό και την εκτίμησή της στη Γιώτα Γιάννα καθώς υπήρξε πρότυπο για εκείνη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved