Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ζουν τον έρωτά τους στο Ιόνιο!
Showbiz

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ζουν τον έρωτά τους στο Ιόνιο!

Το Μεγανήσι επέλεξαν η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, για να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ πρόγραμμα του ζευγαριού περιλαμβάνει και σκαφάτες εξορμήσεις στα γύρω νησιά

Από έναν επίγειο παράδεισο, το Μεγανήσι, ξεκίνησε τις διακοπές της η Δανάη Παππά με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη. Κοντά στη Λευκάδα και στον Σκορπιό, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με τιρκουάζ νερά, το ζευγάρι σχεδιάζει να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του.

Οι Κυκλάδες και η Πάρος όπου συνήθιζαν να βρίσκονται κάθε καλοκαίρι, δεν υπάρχουν φέτος στο πρόγραμμά τους. Επιθυμία τους είναι να ταξιδέψουν στο Ιόνιο και να επισκεφθούν νησιά όπως η Ιθάκη, η Άτοκος και ο Καστός. Επιπλέον, στο μικρό νησί του Ιονίου ο σύντροφος της ηθοποιού μόλις έκανε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, ανοίγοντας ένα εστιατόριο στην περιοχή Βαθύ.

Επίσης στα πλάνα τους περιλαμβάνεται και επίσκεψη σε κάποιον ξεχωριστό προορισμό του εξωτερικού, αλλά αρκετά αργότερα, αφού και οι δύο συμφωνούν ότι η Ελλάδα δεν συγκρίνεται το καλοκαίρι με καμία άλλη χώρα.

danouuz_349463536_6457760527580798_5055600629905051086_n.jpg

Βουτιές και καλή παρέα

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δανάη προτιμά να μη δουλεύει το καλοκαίρι. Η αγαπημένη της συνήθεια είναι να κάθεται στην παραλία μέχρι το απόγευμα και έπειτα να απολαμβάνει την καλή παρέα με τσίπουρα και μεζέδες. Το ζευγάρι συμπληρώνει τέσσερα χρόνια ευτυχίας και όλα δείχνουν ότι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

«Είναι ωραίο που ζω με τον σύντροφό μου, κάπως ταιριάξαμε. Λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλο και μετά να συγκατοικήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά σε εμάς κάπως ταίριαζε το παζλ», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν γίνουμε ζευγάρι.

danouuz_353066004_2230302020497669_1231828542867352300_n.jpg

Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά είχαμε μια επικοινωνία, είχαμε δουλέψει μαζί πιο παλιά. Εγώ χόρευα σε ένα μαγαζί όπου συμμετείχε. Γνωριστήκαμε τότε και μετά από χρόνια γίναμε ζευγάρι, είδαμε ότι κάτι υπάρχει εδώ. Πρώτη φορά συγκατοίκησα! Πρέπει να συνδυάσεις τη ρουτίνα του καθενός και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Ο σύντροφός μου βλέπει τη σειρά».

Ενώ ο Λάμπρος Λάζαρης επεκτείνει τα επιχειρηματικά σχέδιά του στον χώρο της εστίασης η Δανάη Παππά θα συνεχίσει και την τρίτη τηλεοπτική σεζόν στον επιτυχημένο «Σασμό». Στο θέατρο θα συνεργαστεί με το δίδυμο των επιτυχιών Ρέππα - Παπαθανασίου, στο νέο τους έργο «Για μια ζωή», μια κωμωδία καταστάσεων που θα ανέβει στο θέατρο Πειραιώς 131 με συμπρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved