Ναταλία Σουίφτ: «Έκανα μποξ και με βοηθούσε στη διαχείριση του θυμού μου»
Showbiz

Ναταλία Σουίφτ: «Έκανα μποξ και με βοηθούσε στη διαχείριση του θυμού μου»

Η Ναταλία Σουίφτ μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε.

Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στα πράγματα που θέλει να μαθαίνει το κοινό για έναν άνθρωπο που εμφανίζεται στην τηλεόραση.

  • Κατά την άποψή σου, το κοινό τι θέλει να μαθαίνει για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης;

Δεν θέλω να κρύβω πράγματα, όμως νιώθω ότι η προσωπική ζωή είναι για εμένα, θέλω οι στιγμές μου να μένουν για εμένα. Αντιλαμβάνομαι, όμως, την περιέργεια του κόσμου να μαθαίνει πράγματα για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου που κάνει τηλεόραση, ειδικά στην περίπτωση των πιο γνωστών και επωνύμων. Πάντα όμως, έχει να κάνει και ο τρόπος.

Είναι άλλο να σε πλησιάζει κάποιος, να σου μιλά, να βγάζετε μια φωτογραφία, που είναι πολύ γλυκό, και άλλο να σε απαθανατίζει κάποιος χωρίς να το ξέρεις.

Σου έχει τάχει να σε τραβήξει κάποιος φωτογραφία χωρίς να το ξέρεις;

Ναι, τυχαία μετά την είδα στα social media. Αυτό ενέχει μια «ανατριχίλα»!

swift2.jpeg
  • Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Είναι πηγή έμπνευσης, είναι υπέροχο συναίσθημα, κινητήριος δύναμη. Η τέχνη ενέχει τον έρωτα και ο έρωτας ενέχει την τέχνη.

  • Επειδή προέρχεσαι από μια αγαπημένη οικογένεια, θα ήθελες να κάνεις τη δική σου;

Ναι, κάποια στιγμή...

  • Τι δεν φανταζόμαστε για τη Ναταλία;

Νευριάζω εύκολα αλλά όχι παράλογα! (Γέλια.) Έκανα μποξ και με βοηθούσε στη διαχείριση του θυμού μου. Λατρεύω τις μπίρες, θέλω, όταν δεν έχω πρόβες και γυρίσματα, να φεύγω εκτός Αθηνών, να πηγαίνω στο εξοχικό μου στους Φούρνους, κοντά στο Κρανίδι. Λατρεύω τη θάλασσα, δεν μπορώ να ζήσω μακριά της. Κάνω και τον χειμώνα μπάνια όσο προλαβαίνω, είπε η Ναταλία Σουίφτ στο Τύπος TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved