Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα εμφάνιση με τον σύντροφό της και το μίνι baby blue dress που λατρέψαμε
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα εμφάνιση με τον σύντροφό της και το μίνι baby blue dress που λατρέψαμε

Παντού μαζί η Μελίνα Νικολαΐδη και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει καλοκαιρινές αποδράσεις με τη Μελίνα να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις κοινές διακοπές τους. Οι φωτογράφοι όμως πρόσφατα τους απαθανάτισαν μαζί στη βραδιά των Mad.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους από το σημείο της εκδηλώσεις.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τόσο η Μελίνα όσο και ο αγαπημένος της έδειχναν χαρούμενοι και δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία των φωτογράφων.

melina-alexandros-(5).jpg

Αυτό δε που μας τράβηξε το βλέμμα ήταν η υπέροχη casual σικ εμφάνιση της κόρης της Δέσποινας Βανδή, η οποία για τη βραδιά επέλεξε ένα απίθανο μίνι baby blue dress, ιδανικό για τις βραδιές του καλοκαιριού.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο personal trainer είναι μαζί από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και ζουν όπως φαίνεται έναν μεγάλο έρωτα. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσαν σε story.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν;

Το πρόσωπο που τους έφερε κοντά είναι η Έλλη Κοκκίνου όπως αποκάλυψε η ίδια. Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά πως πρότεινε στη Δέσποινα Βανδή το συγκεκριμένο γυμναστήριο κι έτσι εκείνη πήγε με την κόρη της, Μελίνα και έμελλε να "γεννηθεί" ένας δυνατός έρωτας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved