Ιωαννίδου: «Δεν ξεκίνησα εγώ την ένταση αλλά αφού θα είναι η Δρούτσα στο Fame Story, καταλαβαίνετε»
Showbiz

Ιωαννίδου: «Δεν ξεκίνησα εγώ την ένταση αλλά αφού θα είναι η Δρούτσα στο Fame Story, καταλαβαίνετε»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην Εύη Δρούτσα με την οποία έχει υπάρξει μια κόντρα στο παρελθόν.

Η ηθοποιός δεν θα ήθελε να πάει στο Fame Story καθώς η Εύη Δρούτσα με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις, θα είναι εκεί!

  • Τηλεοπτικά θα σας δούμε γιατί μας έχετε λείψει πάρα πολύ;

Όλοι μου το λένε. Μου έκαναν πρόταση να είμαι στο «Just The 2of us» και την άλλη μέρα εξαφανίστηκαν και δεν μου ζήτησαν ούτε συγγνώμη. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό. Όταν ο κος Κοκλώνης ήταν βρέφος ο Σειληνός και εγώ μυούσαμε τον κόσμο στα μιούζικαλ. Είναι γελοίο να γίνονται μουσικά σόου και να είμαι εκτός.

1675068485901-445625935-mariaioannidou.jpg
  • Θα μπορούσατε να πάρετε μέρος και στο «Fame Story» που θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης παραγωγός;

Θα είναι η Εύη Δρούτσα εκεί. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Προσωπικά δεν έχω μαζί της κόντρα, τότε που κάναμε το «Fame Story» συνέχεια κοντραριζόταν μαζί μου.

  • Υπήρχε πράγματι ένταση ανάμεσά σας.

Δεν την είχα ξεκινήσει εγώ, αλλά εκείνη. Οπότε αφού είναι θα είναι η Δρούτσα στο «Fame Story» καταλαβαίνετε... Δεν πειράζει θα κάνω άλλα πράγματα εγώ, θα κάνω το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα ετών 80» του Κώστα Παπαπέτρου, που θα ανέβει μάλλον στο Broadway. Επίσης θα κάνω με τον Κώστα Γόνη stand up comedy τον Οκτώβριο και περιμένω μια περίπτωση να κάνω κανονικά θέατρο γιατί όλα αυτά είναι μια δυο φορές την εβδομάδα, είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved