Κάρμεν Ρουγγέρη για Δέκα λεπτά κήρυγμα: «Ακόμη και τώρα, στον δρόμο με φωνάζουν "Κικίτσα"»
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη για Δέκα λεπτά κήρυγμα: «Ακόμη και τώρα, στον δρόμο με φωνάζουν "Κικίτσα"»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τις επιτυχίες της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στην τηλεοπτική σειρά Δέκα λεπτά κήρυγμα.

  • Περιμένατε ότι θα κάνετε αυτήν την καριέρα; Ότι θα γίνετε από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της χώρας;

Ξεκίνησα την καριέρα μου χωρίς ποτέ να φανταστώ ότι στην πορεία θα με απασχολούσε η σκηνοθεσία και η συγγραφή. Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω ηθοποιός για να αποκτήσω φήμη, ήθελα να γίνω ηθοποιός γιατί ήμουν ευτυχισμένη όταν βρισκόμουν πάνω στη σκηνή.

Έτσι, άρχισα να παίρνω μέρος σε διάφορες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τελειώνοντας το γυμνάσιο έδωσα εξετάσεις στην Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και πέρασα. Όταν τελείωσα, είχα την τύχη να με διαλέξει ο Δημήτρης Ροντήρης. Ήμουν πραγματικά πολύ τυχερή. Στο ξεκίνημά μου έπαιξα αρχαία τραγωδία στο Ηρώδειο και μάλιστα έναν πρώτο ρόλο. Παράλληλα σπούδαζα κλασικό τραγούδι. Ήθελα να συνδυάσω το τραγούδι με το θέατρο.

  • Ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση είναι στα επόμενα σχέδιά σας;

Βεβαιότατα, αν μου προταθεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι έγινε και με τον «Γλυκάνισο», τυχαία χτύπησε το τηλέφωνο. Τα τελευταία χρόνια βέβαια λείπει η καλή κωμωδία. Όπως για παράδειγμα, «Η ώρα η καλή», «Το δέκα λεπτά κήρυγμα» και άλλες κωμωδίες που άφησαν στο στίγμα τους στο τηλεοπτικό κοινό.

  • Τι θυμάστε από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»;

Την λάτρεψα τη σειρά, γιατί με έφερε σε επαφή με τα νιάτα. Με τα εφηβάκια. Ακόμη και τώρα, στον δρόμο με φωνάζουν «Κικίτσα». Παίρνω πολλές αγκαλιές και μου λένε ότι θα ήθελαν μια γιαγιά σαν κι εμένα. Παρακολουθούν τη σειρά και τα τωρινά παιδιά. Η σειρά είχε ωραίο κείμενο.

Η Ντίνα Παντελέων, που είχε γράψει το σενάριο, ήταν φιλόλογος και είχε και δύο παιδιά στην ηλικία των εφήβων. Ήξερε τι να γράψει. Νομίζω ότι κάθε επεισόδιο, τώρα που το βλέπω, θαρρείς και είναι η πρώτη φορά, έχει κάτι να πει. Δεν έχουμε συχνά τόσο καλοδουλεμένα κείμενα στην τηλεόραση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved