Σπύρος Σταμούλης: «Είμαι τυχερός γιατί δεν υπήρξε περίοδος που να μη χτυπήσει το τηλέφωνο»
Showbiz

Σπύρος Σταμούλης: «Είμαι τυχερός γιατί δεν υπήρξε περίοδος που να μη χτυπήσει το τηλέφωνο»

Ο Σπύρος Σταμούλης που απολαύσαμε αυτή τη σεζόν στον ρόλο του Άλκη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, μιλά για όλα.

Ο ηθοποιός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έχει σταθεί τυχερός στην καριέρα του καθώς από τότε που ξεκίνησε δεν έχει μείνει εκτός δουλειάς.

  • Τα τελευταία χρόνια σάς έχουμε δει σε αρκετές και διαφορετικές σειρές, όπως οι «Μέλισσες», το «Κόκκινο ποτάμι», το «Μόλις χθες», η «Γενιά του ’30», το «Βραχιόλι της φωτιάς» και το «Αυτή η νύχτα μένει».

Είμαι πολύ τυχερός κατ’ αρχάς που δουλεύω, γιατί -ας μην το ξεχνάμε- οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτό, πάντως είμαι πολύ τυχερός που εμένα μου έχουν δοθεί αυτές οι ευκαιρίες. Χωρίς τύχη δεν συμβαίνει τίποτα. Και όρεξη για δουλειά να έχεις, αν δεν σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, πώς θα παίξεις όλους αυτούς τους ρόλους;

stamoulis-(3).jpg
  • Πώς αντιμετωπίζετε τις περιόδους που δεν χτυπά το τηλέφωνο;

Δεν έχει συμβεί ακόμη αυτό και ελπίζω να μη συμβεί. Μπήκα σχετικά αργά σε δραματική σχολή και για ένα διάστημα δεν ήθελα καν να είμαι ηθοποιός. Είχα άλλες επιλογές, άλλη επαγγελματική πορεία. Βρίσκομαι στο χώρο τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια και ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα που εργάζομαι ως ηθοποιός είμαι τυχερός γιατί δεν υπήρξε περίοδος που να μη χτυπήσει το τηλέφωνο έστω και για μία πρόταση.

  • Πού θα σας δούμε τηλεοπτικά το χειμώνα;

Στους «Πανθέους» στον ΣΚΑΙ, με σκηνοθέτη τον Σπύρο Μιχαλόπουλο με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στις «Άγριες μέλισσες». Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή, με ένα εξαιρετικό καστ. Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, που είχε αφήσει εποχή όταν παιζόταν, και έχω πολλές ελπίδες ότι θα δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο. Ο παραγωγός μας, ο κύριος Καραγιάννης, και οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν οργανώσει πολύ σωστά αυτή την παραγωγή, η οποία θεωρώ πως θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, είπε ο Σπύρος Σταμούλης στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved