Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκινώ γυρίσματα για τις "Ψυχοκόρες"»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκινώ γυρίσματα για τις "Ψυχοκόρες"»

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η ηθοποιός αναφέρεται στη σειρά που συμμετείχε και βρέθηκε σε διεθνές φεστιβάλ αλλά και στη σειρά Ψυχοκόρες που θα την δούμε την ερχόμενη σεζόν.

  • To «Milky Way» ήταν η πρώτη ελληνική σειρά που συμμετείχε σε διεθνές φεστιβάλ. Μπορεί να ανοίξει αυτός ο τομέας για τις ελληνικές παραγωγές;

Σαφέστατα. Έχουμε πολύ σπουδαίους δημιουργούς. Ιδίως η νέα γενιά των ανθρώπων, όπως για παράδειγμα, ο Βασίλης Κεκάτος, και τόσο άλλοι ταλαντούχοι σκηνοθέτες, κάνουν μέσα από το δικό τους καταπληκτικό κόσμο φανταστικό σινεμά και εξαιρετικές δουλειές. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ελληνικές ταινίες βραβεύονται σε διεθνή φεστιβάλ.

Όπως έγινε και με τα «Μήλα» του Χρήστου Δήμα, ο οποίος τώρα κάνει την πρώτη του αμερικανική ταινία. Ανοίγουν οι ορίζοντες και δεν είναι τυχαίο όλο αυτό που έχει γίνει με το ΕΚΟΜΕ και το ποσοστό των παραγωγών που γυρίζονται στην Ελλάδα. Έχουμε μοναδικά φυσικά τοπία, εκπληκτικούς δημιουργούς, πολύ έμπειρα συνεργεία και πολύ σπουδαία ταλέντα.

  • Θα κάνετε και κάτι άλλο στην τηλεόραση;

Θα είμαι στις «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1. Είναι μια σειρά εποχής για τις ψυχοκόρες 'των δεκαετιών του ’50 και του ’60 και όσα γίνονταν τότε. Ξεκινώ γυρίσματα αυτές τις ημέρες.

  • Πώς σας φάνηκε το συγκεκριμένο σενάριο;

Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, μου αρέσει πολύ η γραφή, είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και συγκλονιστικές οι ιστορίες και αφορά ένα κομμάτι που ανήκει σε εκείνη την εποχή της Ελλάδας την οποία είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος. Κι όλο αυτό έχει φυσικά και συνδέσεις με το σήμερα - αν όχι στην Ελλάδα, σίγουρα σε άλλες χώρες. Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί κυρίως νεαρές γυναίκες και τις δυσκολίες που έχει η ζωή τους.

Συνήθως οι γυναίκες αυτές κατέληγαν υπηρέτριες. Ναι, υπήρχαν βέβαια οικογένειες που όντως τις έπαιρναν ως ψυχοκόρες και τις μεγάλωναν ως μέλη της οικογένειας, αλλά υπήρχαν και άλλες οικογένειες αντίστοιχα που τις δουλοποιούσαν.

  • Ποιος θα είναι ο δικός σας ρόλος;

Η δική μου ηρωίδα έχει μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία, γιατί είναι ένας χαρακτήρας που επιστρέφει κατά κάποιον τρόπο για να εκδικηθεί, είπε η Τόνια Σωτηροπούλου στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved