Λίνα Πρίντζου: Άβαφη και μόνο με το παρεό της ποζάρει στα Κουφονήσια και είναι απίθανη
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Άβαφη και μόνο με το παρεό της ποζάρει στα Κουφονήσια και είναι απίθανη

Μπορεί το κέντρο της το καλοκαίρι να είναι το πανέμορφο Πήλιο, ωστόσο η Λίνα Πρίντζου δεν λέει ποτέ «όχι» σε μια εξόρμηση στα λατρεμένα της Κουφονήσια!

Έτσι λοιπόν μετά το τέλος των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων, η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, φόρτωσε βαλίτσα και έφυγε για το νησάκι παρέα με φίλους.

Η Λίνα Πρίντζου μάλιστα μας χάρισε μερικά υπέροχα στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει άβαφη και μόνο με το καταπληκτικό πράσινο παρεό της.

linaprintzou_358019548_597596092359098_2636447245221621996_n.jpg

«Έχει γίνει πια προορισμός! Προορισμός που συνεχίζει να με εκπλήσσει!!!
Γέλια χοροί ξενύχτια και βουτιές με ανθρώπους που αγαπώ αλλα και με φίλους καινούργιους!
Κουφονησάκι ..κάθε φορά και καλύτερα!❤️ #koufonisia #summer #friends #mikreskyklades #kyklades #hotsummer #greeksummer #mysummer #livemylife», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και πιο σημαντικός γιατί επίσης ουσίας η συντροφικότητα, αυτή η φωλιά αγάπης που σε περιμένει μετά από μια δύσκολη μέρα, είναι πολύ σημαντική. Νιώθω να με νοιάζονται και να με αγαπούν και είναι κάτι αναγκαίο, γιατί είναι πραγματικό, δεν είναι ψηφιακή αγάπη, δεν είναι likes και καρδούλες. Είναι το ουσιαστικότερο που θα πρέπει να αναζητεί κάποιος σε αυτή τη ζωή. Είμαστε εννέα χρόνια παντρεμένοι και 14 χρόνια μαζί. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα μετράμε. Ο χρόνος έχει περάσει και δεν έχουμε χάσει το χαμόγελο ή το χιούμορ μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Κάποια πράγματα στη ζωή είναι να συμβούν, είναι να συναντηθούν κάποιοι άνθρωποι, είναι από αυτά τα μαγικά της ζωής», έχει πει ο ηθοποιός για την όμορφη Λίνα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved