Γιώργος Σεϊταρίδης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα; Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του
Showbiz

Γιώργος Σεϊταρίδης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα; Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης πριν μερικά χρόνια πήρε την απόφαση να αφήσει για λίγο την Τέχνη της υποκριτικής και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο χωριό του στο Πήλιο.

«Έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς να δίνεις συνέχεια. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα.

seitaridis.jpg

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ζει τα τελευταία χρόνια στον Κισσό Πηλίου μαζί με τη σύζυγό του Όλγα Θανασιά. Ασχολείται με τα χωράφια αλλά και τη μελισσοκομεία και παράγει τα δικά του προϊόντα.

Έχει δικτυωθεί στο Πήλιο και έχει αποκτήσει φιλικές σχέσεις με τους ντόπιους. «Αν σας φέρει ο δρόμος σας στο Πήλιο, περάστε μια βόλτα από τον Αϊ Γιάννη να δοκιμάσετε το μέλι μας. Σας περιμένουμε με χαρά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Η αγροτική ζωή έχει κόπο, έχει και πόνο. Μπορεί να έρθει ένα χιόνι και να σπάσει τις ελιές. Εδώ φροντίζω τα μελίσσια, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι σε αυτά στα κάστανα. Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειές. Αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, και δεν το δέχομαι. Εύχομαι να έρθει μια επαγγελματική πρόταση και να πω θέλω να κατέβω για αυτό. Η αμοιβή μου δεν ήταν πενταψήφιος αριθμός. Ήταν τετραψήφιος».
Για τη γυναίκα του έχει πει:

seitarridis-(1).jpg

«Με την Όλγα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε εδώ στην Αγία Μαρίνα. Είχαμε κάνει ένα θεατρικό εργαστήριο εδώ στο Πήλιο. Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να μείνουμε μόνιμα στο Πήλιο δεν είπε αμέσως το ναι. Τώρα, όταν φτάνουμε στο αμήν και της λέω να τα μαζέψει να πάμε κάτω, εκείνη μου λέει να ηρεμίσω»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved