Καλομοίρα: Η νέα της ανάρτηση για τα γενέθλιά του συζύγου της και το βίντεο με το καυτό φιλί
Showbiz

Καλομοίρα: Η νέα της ανάρτηση για τα γενέθλιά του συζύγου της και το βίντεο με το καυτό φιλί

Καλομοίρα: Με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ γιόρτασαν τα γενέθλιά τους ο Γιώργος Μπούσαλης και ο γνωστός hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος.

Όπως ήταν φυσικό η σύζυγος του επιχειρηματία και κουμπάρα του Δημήτρη Γιαννέτου, Καλομοίρα, ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων.

To dress code της βραδιάς απαιτούσε να φορούν όλοι λευκά και η Καλομοίρα έκλεψε την παράσταση με την επιλογή της.

καλομοιρα

Μετά το σβήσιμο των κεριών ο ουρανός γέμισε από πυροτεχνήματα και βεβαίως ακολούθησε ένα υπέροχο πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι, με την Καλομοίρα, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Γιώργο Μπούσαλη να σπάνε πιάτα και να απογειώνουν το κέφι.

Η Καλομοίρα ήταν πραγματικά εκθαμβωτική και οι νέες εικόνες που μοιράστηκε το επιβεβαιώνουν.

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Στα highlight της βραδιάς το ότι οι καλεσμένοι γεύτηκαν ένα καθαρόαιμο ελληνικό φαγητό, απολαμβάνοντας αντί κάποιου ξεχωριστού μενού... τυλιχτά σουβλάκια!

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε πλούσιο υλικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

kalomoira

Δείτε το υπέροχο βίντεο που ανέβασε η Καλομοίρα το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν βρεθεί στη σκηνή του J2US για τη διεκδίκηση της νίκης.

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης είναι ένα από πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και παρά το γεγονός ότι μετρούν πολλά χρόνια μαζί, παραμένουν τρισευτυχισμένοι.

Μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με μια κόρη και δυο δίδυμα αγοράκια.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006 και αρραβωνιάστηκαν το 2009. Παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε παλαιότερη συνέντευξή της δήλωσε πως ο γάμος τους είχε περάσει κρίση. "Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά".

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved