Κάτια Ζυγούλη: Το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλιά της από τον Σάκη Ρουβά στη Λήμνο
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: Το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλιά της από τον Σάκη Ρουβά στη Λήμνο

Η Κάτια Ζυγούλη είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της και ο Σάκης Ρουβάς με τη βοήθεια του Στέλιου Ρόκκου και της Λελέ Γκόφα διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι έκπληξη στη Λήμνο που έκαναν τις διακοπές τους.

«Οσο έχω εσένα, δεν φοβάμαι κανέναν…» αφιέρωσε ο Σάκης Ρουβάς στη γυναίκα της ζωής του, την Κάτια Ζυγούλη την ημέρα των γενεθλίων της τα οποία γιόρτασαν στη Λήμνο, όπου βρέθηκαν φιλοξενούμενοι του Στέλιου Ρόκκου και της συζύγου του Ελένης (Λελέ) Γκόφα.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Σάκης διοργάνωσε κρυφά με τον Στέλιο και τη Λελέ ένα πάρτι-έκπληξη για την Κάτια, η οποία έκλεισε στις 3 Ιουλίου τα 45 της χρόνια.

SAKIS-KATIA.jpg

Το event οργανώθηκε σε χώρο του Keros Surf Club, που βρίσκεται στην παραλία Κέρος, περίπου δυο χιλιόμετρα από το χωριό Καλλιόπη, από το οποίο έλκει την καταγωγή του ο Λήμνιος τραγουδιστής. Ως γνωστόν, ο Ρόκκος έχει επιστρέψει μόνιμα στη γενέτειρά του τα τελευταία έντεκα χρόνια, περνώντας εκεί και τους χειμώνες του. Μάλιστα, στο πανέμορφο σπίτι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος κοντά στην παραλία Κέρος έχει φτιάξει και ένα σύγχρονο στούντιο ηχογράφησης, όπου «πειραματίζεται» με τις μουσικές του.

SAKIS-KATIA-4.jpg

Το υπέροχο σπίτι του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο έχουν επισκεφτεί κι άλλες φορές στο παρελθόν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Μία από αυτές τις φορές, μάλιστα, οι δύο τραγουδιστές είχαν βγει μαζί και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, σε ζωντανή σύνδεση από το νησί, προκειμένου να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στην παρουσιάστρια του Alpha.

Το πάρτι που διοργάνωσαν για την Κάτια ήταν ένα πάρτι που τα είχε όλα, χορό, τραγούδι και μία υπερπαραγωγή τούρτα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved