Μαρία Ηλιάκη: Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς - Οι πρώτες φώτο της με λευκό μπικίνι
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς - Οι πρώτες φώτο της με λευκό μπικίνι

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο και είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει ένα λευκό μπικίνι και… της ταίριαζε γάντι στο σωματότυπό της.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πιο fit από ποτέ και δεν διστάζει να ποστάρει φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια ακολουθεί μία συγκεκριμένη διατροφή, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στη ζωή της και τη γυμναστική.

marakiiliaki_287637737_509150617665155_8549403480518420972_n.jpg

Η Μαρία Ηλιάκη είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της 15 κιλά, τα οποία και έχασε σε χρόνο dt μετά τη γέννα!

"Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τα κιλά της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε με φίλους της στη Μύκονο μετά από 20 χρόνια και ανέφερε: «Καλημέρα. Η πρώτη εντύπωση από τη Μύκονο, μετά από 20 χρόνια, είναι ότι ο κόσμος ακόμα διασκεδάζει. Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 8. Γρία… Θα φάω πρωινό, κανείς δεν έχει ξυπνήσει. Μόνο εγώ και ο Καβατζίκης φαντάζομαι. Μύκονοοοος».

Ενώ δημοσίευσε και στιγμιότυπά της με λευκό μπικίνι και όπως θα δείτε και εσείς στην ακόλουθη gallery έχει αψεγάδιαστο κορμί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved